Tv nin arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin.hocam yıldırım kaynaklı cihazın anakartı yandı onceki anakart 17mb96 yerine 17mb97 taktım ama goruntu ters geliyor yazılar bozuk
nasıl yardımcı olacaksınz bana
Tv nin arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin.hocam yıldırım kaynaklı cihazın anakartı yandı onceki anakart 17mb96 yerine 17mb97 taktım ama goruntu ters geliyor yazılar bozuk
nasıl yardımcı olacaksınz bana
Sorun nedir?
Bu konuda pek bir bilgim yok biss hala geçerli mi daha yeni hatırladım.Selamun aleykum fikoloji hocam hatırlarsanız benim 32fd7100 televizyonumda idman tv ve CBCSPORT kanallarını geçiş yaptığımda televizyon reset alarak kapanıp geri açılıyordu tüm yazılımları denememize rağmen bitürlü gelişme olmadı geçengün ses var görüntü yok tu servise göndermişken reset sorunuda çözülsün istedim fakat söyledikleri şey biss koduyla izlediğiniz azerbaycan kanalları illegal maç yayını yaptığından televizyon kendini kilitliyor reset atıyor bana mantıklı gelmedi diğer diğer vestel televizyonumda rahatlıkla idman tv ve CBCSPORT kanallarını izlerken 32fd7100 model tvde neden izleyemiyorum servisin söylediği mantıklımı servis eleman beni arayıp vestel mühendisiyle telefonla konuştuğunu onun bu şekilde bir cevap verdiğini söyledi bu konuda ne düşünüyorsunuz
Servis tabiri caiz ise üfürmüşSelamun aleykum fikoloji hocam hatırlarsanız benim 32fd7100 televizyonumda idman tv ve CBCSPORT kanallarını geçiş yaptığımda televizyon reset alarak kapanıp geri açılıyordu tüm yazılımları denememize rağmen bitürlü gelişme olmadı geçengün ses var görüntü yok tu servise göndermişken reset sorunuda çözülsün istedim fakat söyledikleri şey biss koduyla izlediğiniz azerbaycan kanalları illegal maç yayını yaptığından televizyon kendini kilitliyor reset atıyor bana mantıklı gelmedi diğer diğer vestel televizyonumda rahatlıkla idman tv ve CBCSPORT kanallarını izlerken 32fd7100 model tvde neden izleyemiyorum servisin söylediği mantıklımı servis eleman beni arayıp vestel mühendisiyle telefonla konuştuğunu onun bu şekilde bir cevap verdiğini söyledi bu konuda ne düşünüyorsunuz
Bu kanallar illegal maç yayını nasıl yapar, devlet kanalı bunlar,sevgili Emre78 

Geçerli fikoBu konuda pek bir bilgim yok biss hala geçerli mi daha yeni hatırladım.
Ben bu konuda bilgi sahibi değilim, teraspy hocam biseyler yazınca açıksi cevaplamadim

Biss gecerli hocam türksattaki bi kanaldan idman ve CBCSPORT kanallarına geçiş yaparken tv reset atıyodu Hatırlarsanız bu konuda baya yardımcı olup yazılımlar önermiştinizBu konuda pek bir bilgim yok biss hala geçerli mi daha yeni hatırladım.
Ben bu konuda bilgi sahibi değilim, teraspy hocam biseyler yazınca açıksi cevaplamadim
Deneyebilir sin ?
Biss gecerli hocam türksattaki bi kanaldan idman ve CBCSPORT kanallarına geçiş yaparken tv reset atıyodu Hatırlarsanız bu konuda baya yardımcı olup yazılımlar önermiştiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam diğer vestel tvde sorunsuz izliyorum bu tvde kanal listesini usb yükleyip reset atan diğer tvye yüklersem düzelirmi acaba bu hiç aklıma gelmemişti sizin bahsettiğiniz bu tür bişeymi
Ssptv yi açtığımda bu uyarıyı veriyo.Selam arkadaşlar tv böyle bir uyarı veriyor nedeni nedir. Ne yapmam gerek teşekkürler.
![]()
İlk sayfada güncel klasör içinde.MB98 ler için en güncel yazılım nedir.paylaşabilirmisiniz.
bu sürümle tvde güncelemeyi başarı ile yaptım ancak tvde netflix kurulmadı. ne yapmalıyım tv vestel 55 inc FA7500 smart tv.İlk sayfada güncel klasör içinde.
Güncelleme ile Netflix in kurulacağını kim söyledibu sürümle tvde güncelemeyi başarı ile yaptım ancak tvde netflix kurulmadı. ne yapmalıyım tv vestel 55 inc FA7500 smart tv.