Forum dosya upload bölümünde yedekleme ve güncelleme yapılıyor kısa bir süre sonra yazılım verilir.level PNL23210353 SN7495857 600266 ful yazılım lazım yardımcı olursanız sevinirim
v.3.7.3i MB96 indirecem nasıl indirecem .verdıgnız linke gidiyoruz ama şifre id yazıyoruz girmıyor amac nedir indiremeyeceksek nie bu kadar ugrasraştırıyorsunuz insanları
sanırım bu forum bos hesap silmek icin rica ediyorum hesabımı sılınız .verdıgnız linke gidiyoruz ama şifre id yazıyoruz girmıyor amac nedir indiremeyeceksek nie bu kadar ugrasraştırıyorsunuz insanları
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
v.3.7.3i MB96 indirecem nasıl indirecem .
Bir önceki yazımda yedekleme güncelleme yapıldığını yazdım kısa bir süre içerisinde yazılımlar aktif olacak bu arada siz yazılım talep etmemişsiniz yazılım verilebilmesi için tv nin arka kapağındaki barkod resmini buraya eklemelisiniz bulduğunuz her yazılımı yükleyemezsiniz tv çalışmaz duruma gelebilir.verdıgnız linke gidiyoruz ama şifre id yazıyoruz girmıyor amac nedir indiremeyeceksek nie bu kadar ugrasraştırıyorsunuz insanları
sanırım bu forum bos hesap silmek icin rica ediyorum hesabımı sılınız .
Bu olurmuBir önceki yazımda yedekleme güncelleme yapıldığını yazdım kısa bir süre içerisinde yazılımlar aktif olacak bu arada siz yazılım talep etmemişsiniz yazılım verilebilmesi için tv nin arka kapağındaki barkod resmini buraya eklemelisiniz bulduğunuz her yazılımı yükleyemezsiniz tv çalışmaz duruma gelebilir.
Bu derken.Bu olurmu
Şu an için orjinal versiyon 3.7.6s Tv deki sorun nedir?fotograf
Arkadaşım amacımız insaları uğraştırmak değil aksine daha iyi altyapı sunmak bunun için çalısıyoruz.verdıgnız linke gidiyoruz ama şifre id yazıyoruz girmıyor amac nedir indiremeyeceksek nie bu kadar ugrasraştırıyorsunuz insanları
sanırım bu forum bos hesap silmek icin rica ediyorum hesabımı sılınız .
Şu an için orjinal versiyon 3.7.6s Tv deki sorun nedir?
unable to complete secure transaction vestel hatasıŞu an için orjinal versiyon 3.7.6s Tv deki sorun nedir?
Şu an için orjinal versiyon 3.7.6s Tv deki sorun nedir?
Güncelleme bitince ben veya TEKNOWEST , F fikoloji Tarafından yazılım linki verilir.unable to complete secure transaction vestel hatası
video açınca unable to compile secure translation diyor
peki beklıyorum bugun olurmu bu iş . inşGüncelleme bitince ben veya TEKNOWEST , F fikoloji Tarafından yazılım linki verilir.
İnşallah hallolur biraz daha sabır. beklemek zorundada değilsiniz. İsterseniz servisten ücretli destek alabilirsiniz ?peki beklıyorum bugun olurmu bu iş . inş