Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

R Çevrimdışı

Rewire

Yeni Üye
7 Nis 2020
7
22
Yanlış düşündünüz. Ana kart farklı siz Samsung a7 ye Samsung A8 yazılımı atabilir misiniz. Böyle basit bir mantık olsa en düşük ana kartı alıp en yüksek kart yazılımı atar 2000 TL kar elde ederim ☺️
Bu şekilde denemeyiniz.
Modlama ile açmayı denediniz mi?
Şöyle diyeyim MB98'e geçtikten sonra Netflix gözükmüyordu menülerde falan, modlama ile falseleri true yaptım Netflix menülerde gözüktü Televizyon giriyordu Netflixe. Geçen ay falan babam bir fabrika ayarlarına çevirdi heralde televizyonu Netflix dönen halkada takılı kalıp yüklenmiyordu bende MB98'i tekrar yüklemeyi falan denedim ancak gene açılmadı. Konuda bir arkadaş VESTEL MB9X'lerden desteği çekmiş dedi ona denk gelmiş olabilir. Ancak bu televizyon bayağı eski 2015 falan. Şuan Netflix uygulaması var ve gözüküyor ancak girmeye çalışınca dönen halka sonsuza dek döbnüyor yani.

K Çevrimdışı

kyzaghan

Yeni Üye
15 Kas 2020
9
33
Yazılımı başarılı br şekilde güncelledim ancak benim app store uygulamam hala açılmıyor sanırım versiyon ile ilgili değil. Nereden bu konu ile ilgili bilgi alabilirim, bilginiz var mıydı?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Şuan MB98 olan Vestel televizyonu, MB100 yazılımını USBye atıp takıyorum televizyona Menü 1505 ile yazılım güncelleye evet diyorum Yazılım Güncelleme Başarısız diyor. Televizyonun kablosunu çekip OK tuşuna basılı tutarak takmayı da denedim blink moduna falan geçmiyor televizyon. Netflix kullanmak istiyor babam o yüzden MB98de çalışmıyorsa belki MB100 yazılımı yükleyebilirim diye düşündüm.
Benzinli arabaya mazot doldurmaya çalışıyorsunuz. Olmaz anakart çalışmaz duruma gelebilir.

R Çevrimdışı

Rewire

Yeni Üye
7 Nis 2020
7
22
Benzinli arabaya mazot doldurmaya çalışıyorsunuz. Olmaz anakart çalışmaz duruma gelebilir.
Doğrudur hocam babama anlatmak zor işin bu kısmını. Adamın kulağını doldurmuşlar ulus pazarında Samsung arayüz falan atılıyormuş buna en son yazılımı yükle falan diyor. Vestelin Netflix desteğini çekmesi de ayrı bir olay niye çekiyorlar sürekli desteği anlamadım.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Yazılımı başarılı br şekilde güncelledim ancak benim app store uygulamam hala açılmıyor sanırım versiyon ile ilgili değil. Nereden bu konu ile ilgili bilgi alabilirim, bilginiz var mıydı?
Yazılım yükledikten sonra tv ilk kuruluma dönderilip yeniden kurulmalı bilgisarlarda da güncellemenin etkin olabilmesi için yeniden başlat uyarısı çıkar yeniden başlatılır.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Doğrudur hocam babama anlatmak zor işin bu kısmını. Adamın kulağını doldurmuşlar ulus pazarında Samsung arayüz falan atılıyormuş buna en son yazılımı yükle falan diyor. Vestelin Netflix desteğini çekmesi de ayrı bir olay niye çekiyorlar sürekli desteği anlamadım.
Lisans , telif hakkı , donanım meselesi etken olur.

R Çevrimdışı

Rewire

Yeni Üye
7 Nis 2020
7
22
Kesinlikle haklısınız, ancak Netflix'in kendi sitesinde VESTEL TV'ler hakkındaki segmentinde 2014 sonrası uygulamayı barındıran VESTEL TV'lerde kullanılabilir demesi yanlış yönlendiriyor bence. Güncellemeleri lazım, sonuçta insanlar buna göre 2. el televizyon satın alımı yapıyor olabilir vs.

image13666919dbbf153e.png

K Çevrimdışı

kyzaghan

Yeni Üye
15 Kas 2020
9
33
Bunu da yaptım ama appstore yine açılmıyor. Youtube, netflix vb. çalışıyor ama vewd yok. Genel bir problem mi var acaba

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Kesinlikle haklısınız, ancak Netflix'in kendi sitesinde VESTEL TV'ler hakkındaki segmentinde 2014 sonrası uygulamayı barındıran VESTEL TV'lerde kullanılabilir demesi yanlış yönlendiriyor bence. Güncellemeleri lazım, sonuçta insanlar buna göre 2. el televizyon satın alımı yapıyor olabilir vs.

image13666919dbbf153e.png
Benim tv 2015 model MB96 Anakart bırakın Netflix halkasının dönmesini modladığım hale münülerde ve smart uygulamalarda Netflix'in adı bile yok.

R Çevrimdışı

Rewire

Yeni Üye
7 Nis 2020
7
22
Yapacak bir şey yok demek ki bende babamı artık ikna etmeye çalışıyorum 4K Televizyon alma vakti geldi diye. 4500-5000₺ aralıklarında 2 tane Samsung televizyon buldum 108 CM belki onları almaya ikna edebilirim.

Geri
Üst Alt