Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

maydemir77 Çevrimdışı

maydemir77 

Yeni Üye
2 Nis 2019
21
Eve dönünce mb90 ve 96 kartlarda deneyeyim ,belki vewd'de problem vardır(tvde değil,uygulamada yani )
teşekkürler ama sorun benim tv de büyük ihtimalle, çünkü foruma daha önce yazdığımda bizde sorun yok çalışıyor demişlerdi burdaki arkadaşlar. peki sorun benim tv de ise ne gibi bir yol izlemem gerekiyor

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
teşekkürler ama sorun benim tv de büyük ihtimalle, çünkü foruma daha önce yazdığımda bizde sorun yok çalışıyor demişlerdi burdaki arkadaşlar. peki sorun benim tv de ise ne gibi bir yol izlemem gerekiyor
İşte sorun senin tvde mi yoksa farklı mı ,onu deneyip görmek için yazdım "eve dönünce "diye :)
hosbulduk hosbulduk ,sende vewd uygulamalarında sıkıntı var mı?

NOT:
Bu arada,köyde epey işim var,bitirmeden dönmem eve,bunu da belirteyim :ok

maydemir77 Çevrimdışı

maydemir77 

Yeni Üye
2 Nis 2019
21
Ooo, asıl sıkıntı link oılayı mı :alala

linklerde
linkler de
linkler ile ssiptv yi açabildim 15000 kanal olduğu için açılmıyormuş, kanal sayısını düşürünce ssiptv linkinden açıldı ama çok kullanışsız oda her kanal değiştirince operanın ana sayfasına dönüp ssiptv yi tekrar açman gerekiyor. vewd deki uygulama gibi değil yani. smart tvnin kendi uygulamaları açılıyor bu arada bunuda belirteyim, youtube gibi opera gibi bunlarda sorun yok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
linklerde

linkler de

linkler ile ssiptv yi açabildim 15000 kanal olduğu için açılmıyormuş, kanal sayısını düşürünce ssiptv linkinden açıldı ama çok kullanışsız oda her kanal değiştirince operanın ana sayfasına dönüp ssiptv yi tekrar açman gerekiyor. vewd deki uygulama gibi değil yani. smart tvnin kendi uygulamaları açılıyor bu arada bunuda belirteyim, youtube gibi opera gibi bunlarda sorun yok
Hımmm, o zaman az sabretmen lazım :) ,eve döndüğümde hayırlısı ile denerim benim tvlerde,çünkü benimde kartlar baya eski :ok

EK:
Hanım anlamaz ,anlasa "bak bakayım,sonra beni ara" derdim :)

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
linklerde

linkler de

Ben ottplayer denedim sadece normal sekilde tarayicidanda calisiyor onu deneyin isterseniz listeniz oluyorsa..

maydemir77 Çevrimdışı

maydemir77 

Yeni Üye
2 Nis 2019
21
Ben teşekkür ederim , koyu bir Göztepe'li olarak başarılar dilerim:ok
sorun çözüldü :clap level3 dns girince açıldı vewd deki programlar. yıllardır otomatik dns kullanıyordum hiç sıkıntı yoktu. ne olduysa bu son 1 haftada oldu. otomatik dns yapınca vewd açılmıyor yine, level3 dns girince açılıyor çok ilginç

R Çevrimdışı

Rewire

Yeni Üye
7 Nis 2020
7
22
Arkadaşlar babam bana geçen aylarda bu core yazılım yükseltme olayını yaptırmıştı başımın etini yeyip, MB98 Vestel şuan anakartı televizyonun. Ben bunu ilk yaptığımda televizyon Netflixe sorunsuz giriyordu şimdi babam rahat duramayıp Fabrika ayarlarına çevirmiş televizyonu Core sürüm hala MB98 ancak Netflix açmıyor televizyon, nasıl çözebilirim bunu?

Geri
Üst Alt