Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

G Çevrimdışı

gibicibicis

Yeni Üye
19 Eyl 2020
13
30
merhabalar.
vestel 55ud9281 televizyonumda appstore açılmıyor. tıkladığımda siyah ekran olarak kalıyor. favorilerdeki diğer uygulamalar çalışıyor. sorun ne olabilir?

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Arkadaşlar babam bana geçen aylarda bu core yazılım yükseltme olayını yaptırmıştı başımın etini yeyip, MB98 Vestel şuan anakartı televizyonun. Ben bunu ilk yaptığımda televizyon Netflixe sorunsuz giriyordu şimdi babam rahat duramayıp Fabrika ayarlarına çevirmiş televizyonu Core sürüm hala MB98 ancak Netflix açmıyor televizyon, nasıl çözebilirim bunu
Vetsel mb9x serisinde netflix destegini kaldirdi son 3 aydir destek yok ,bazi tv lerde bu uygulama gec kapaniyor her nedense ..

K Çevrimdışı

kyzaghan

Yeni Üye
15 Kas 2020
9
33
Merhaba,
Aşağıdadır.
Teşekkürler
WhatsApp-Image-2020-11-15-at-20.16.10.jpg

K Çevrimdışı

kyzaghan

Yeni Üye
15 Kas 2020
9
33
By_Trol By_Trol
Sanırım bu şekilde;
B- ÇEKİRDEK yani yazılım güncelleme yöntemi (aşağıdaki yazılımalar için genel kullanılan yöntem):
1- FAT32 olarak formatlanmış boş bellek içerisine uygun yazılım yerleştirilir
2- USB tv ye takılır
3- MENU 1505 kodlanır ve ''Yüklemek istiyormusunuz'' sorusuna EVET cevabı verilir

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
By_Trol By_Trol
Sanırım bu şekilde;
B- ÇEKİRDEK yani yazılım güncelleme yöntemi (aşağıdaki yazılımalar için genel kullanılan yöntem):
1- FAT32 olarak formatlanmış boş bellek içerisine uygun yazılım yerleştirilir
2- USB tv ye takılır
3- MENU 1505 kodlanır ve ''Yüklemek istiyormusunuz'' sorusuna EVET cevabı verilir
:ok

R Çevrimdışı

Rewire

Yeni Üye
7 Nis 2020
7
22
Neyi MB100 ' E yükselteceksiniz.
Şuan MB98 olan Vestel televizyonu, MB100 yazılımını USBye atıp takıyorum televizyona Menü 1505 ile yazılım güncelleye evet diyorum Yazılım Güncelleme Başarısız diyor. Televizyonun kablosunu çekip OK tuşuna basılı tutarak takmayı da denedim blink moduna falan geçmiyor televizyon. Netflix kullanmak istiyor babam o yüzden MB98de çalışmıyorsa belki MB100 yazılımı yükleyebilirim diye düşündüm.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Şuan MB98 olan Vestel televizyonu, MB100 yazılımını USBye atıp takıyorum televizyona Menü 1505 ile yazılım güncelleye evet diyorum Yazılım Güncelleme Başarısız diyor. Televizyonun kablosunu çekip OK tuşuna basılı tutarak takmayı da denedim blink moduna falan geçmiyor televizyon. Netflix kullanmak istiyor babam o yüzden MB98de çalışmıyorsa belki MB100 yazılımı yükleyebilirim diye düşündüm.
Yanlış düşündünüz. Ana kart farklı siz Samsung a7 ye Samsung A8 yazılımı atabilir misiniz. Böyle basit bir mantık olsa en düşük ana kartı alıp en yüksek kart yazılımı atar 2000 TL kar elde ederim ☺️
Bu şekilde denemeyiniz.
Modlama ile açmayı denediniz mi?

Geri
Üst Alt