Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
taktıgım kartın kapak resmı yok malesef cıkma kart cunku... 1505ten ıkı dosyayı yukledıgımızde duzelıodu ekran oncesınde o farklımıdır.. yada bunu ekran ters hale gerı getırebılırmıyız uydulu vazıyette nasıl yapabılırız uydulu kart ıcın
Birazdan veya yarın çözüm üretebilirim. Şu an forumdan ayrılmak zorundayım. Her hangi bir yazılım ile uydu bölümünü geri getiririz görüntü için panel yazılımı bakacağız hatta uydu için bir link veriyorum yükleyin sonucu yazın.

Yazılım link uydu aktif etmek için

Yazılım 2

O Çevrimdışı

onur46

Aktif Üye
7 Şub 2019
134
37
Birazdan veya yarın çözüm üretebilirim. Şu an forumdan ayrılmak zorundayım. Her hangi bir yazılım ile uydu bölümünü geri getiririz görüntü için panel yazılımı bakacağız hatta uydu için bir link veriyorum yükleyin sonucu yazın.

Yazılım link uydu aktif etmek için
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılım 2
Merhaba ılk yazılımı yukledım uydu alıcısı geldı suan da ekran ters vazıyette

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Merhaba ılk yazılımı yukledım uydu alıcısı geldı suan da ekran ters vazıyette
Panel yazılım link
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Tv nin usb portuna takın.
Tv yi çalıştırın kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın.
Gelen menüde en alt usb operations satırına inip OK tuşuna basın.
Yazılım yüklenecektir .
Tv kapatılıp geri açıldığında yeni yazılım ile açılacaktır.
Olmadı ise yazılımları tek tek deneyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.

Son düzenleme:
O Çevrimdışı

onur46

Aktif Üye
7 Şub 2019
134
37
Panel yazılım link

Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Tv nin usb portuna takın
Tv yi çalıştırın kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın
Gelen menüde en alt usb operations satırına inip OK tuşuna basın
Yazılım yüklenecektir .
Tv kapatılıp geri açıldığında yeni yazılım ile açılacaktır.
Olmadı ise yazılımları tek tek deneyin.
duzeldı cok tesekkur ederım emegınıze saglık :)

S Çevrimdışı

sumi34

Yeni Üye
13 Kas 2020
1
47
Selamlar;
televizyonum devamlı açılıp kapanıyor .versiyonu öğrenecek kadar bile zaman tanımıyor. seri numarası 7498726 500500
barkodun üstündeki numarada; 101014641512500500
bu cihaza hangi versiyonu yüklemeliyim. son versiyon nedir. anakartım mb100 mü yoksa mb110 mu bilmiyorum. yukarıdaki numaralrdan belli oluyormu?yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler

maydemir77 Çevrimdışı

maydemir77 

Yeni Üye
2 Nis 2019
21
By_Trol By_Trol F fikoloji Adem Helvacı Adem Helvacı
benim sorunuma da bi el atsanız vewd deki uygulamalar açılmıyor. mb100 anakartım çekirdek yazılım stabil ve güncel olarak denedim ikisindede aynı. uygulamalar açılmıyor. eğer benim çözemeyeceğim bir şey ise servis çağıracağım

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Selamlar;
televizyonum devamlı açılıp kapanıyor .versiyonu öğrenecek kadar bile zaman tanımıyor. seri numarası 7498726 500500
barkodun üstündeki numarada; 101014641512500500
bu cihaza hangi versiyonu yüklemeliyim. son versiyon nedir. anakartım mb100 mü yoksa mb110 mu bilmiyorum. yukarıdaki numaralrdan belli oluyormu?yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler
Yazılım link
Yazılım dosyalarını zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin usb portuna takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun tv nin fişini prize takın
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
By_Trol By_Trol F fikoloji Adem Helvacı Adem Helvacı
benim sorunuma da bi el atsanız vewd deki uygulamalar açılmıyor. mb100 anakartım çekirdek yazılım stabil ve güncel olarak denedim ikisindede aynı. uygulamalar açılmıyor. eğer benim çözemeyeceğim bir şey ise servis çağıracağım
Maalesef iptv tarzı konu ve uygulamalar ile ilgilenmiyorum kusura bakmayın sizi yanıltmak istemem.

maydemir77 Çevrimdışı

maydemir77 

Yeni Üye
2 Nis 2019
21
Hemen servis çağırma ,ama önce sorayım ,"hiç bir uygulama çalışmıyor" derken ,ssiptv demi çalışmıyor
vewd deki hiç bir uygulama açılmıyor. aç deyince hiç tepki yok. ssiptv de dahil buna. fabrika ayarlarına döndüm çözüm olmadı, güncel çekirdek yazılımdan, stabil çekirdek yazılımına döndüm yine çözüm olmadı. mb100 anakartım.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
vewd deki hiç bir uygulama açılmıyor. aç deyince hiç tepki yok. ssiptv de dahil buna. fabrika ayarlarına döndüm çözüm olmadı, güncel çekirdek yazılımdan, stabil çekirdek yazılımına döndüm yine çözüm olmadı. mb100 anakartım.
Eve dönünce mb90 ve 96 kartlarda deneyeyim ,belki vewd'de problem vardır(tvde değil,uygulamada yani )

Geri
Üst Alt