Diğer konuda bilgi verildi
Merhaba sağlıklı günler dilerim arkadaşlar. Fotoğraftaki bilgileri olan VESTEL TV'ime son güncel hangi yazılımı yükleyebilirim? Yardımlarınız için teşekkürler. Kolay gelsin.
Evet tekrar yüklenebiliryazılım yükseltince tekrar alt sürüm için USB Bellek takarak yazılım seviyesi eski durumuna yüklemeyle getirebiliyor muyuz?
Teşekkür ederim hocamEvet tekrar yüklenebilir
seri no?güncellemeyi nasıl yapacağız
Mb120 Netflix sürümü yüklediniz mi?Merhaba hocam ben yazılımı guncelledim MB 120 Vestel TV netflixe direk telefondan ekran yansıtarak geçiyordu şimdi tam geçerken wifi kesiliyor bağlantı oluşmuyor diyor bunu Vestel smart mobil uygulamadan video aktarırken de aynısı oluyor tam bağlanırken bağlantı kesiyor bunun nedeni nedir
Mb120 Netflix sürümü yüklediniz mi?
Hayır onu yüklemedim netflixe giriyorum diye zaten şuan giriyor ama oturum açmıyor telefonda bağlantı kesildi diyorMb120 Netflix sürümü yüklediniz mi?
Tamam bı dene bakalım ne yapacak görelim, gerekirse TV yi ilk kurulum yapınızHayır onu yüklemedim netflixe giriyorum diye zaten şuan giriyor ama oturum açmıyor telefonda bağlantı kesildi diyor
Netflix var da mı açmıyor yoksa güncelleme gelirse yüklenir mi diye soruyorsun anlamadım.Hocam benim tv Regal MB211 V.0.69.12.1 güncelleme dosyasına baktım V.0.69.12.0 var tereddütte kaldım benimki yoktu. Birde ben güncellemeyi netflix tv’yi yetersiz bulduğu için yükleyeceğim açılmıyor çünkü netflixte dizi film. Güncellersem açılırmı?