Tv nizin yazılımı güncelArkadaşlar gurupta yeniyim tv (telefunken) (SSİP) iptv açmıyor güncelleme yapmam önerildi. Şu anki Durum (V.2.45.12) (MB120) hangi yazılımı yüklemem gerekiyor ..Yardımcı olursanız sevinirim.
Tv nizin yazılımı güncelArkadaşlar gurupta yeniyim tv (telefunken) (SSİP) iptv açmıyor güncelleme yapmam önerildi. Şu anki Durum (V.2.45.12) (MB120) hangi yazılımı yüklemem gerekiyor ..Yardımcı olursanız sevinirim.
malesef .android box işinizi görürNasıl destekleticez peki.
Benim seg marka tv surekli kapanip aciliyor donuyor ekran gidiyor ses var hangi yazilimi yuklemem gerek yardim ederseniz sevinirim
Buradan sonrası artık google index kısmında. Malum, google da MB100 MB120 ile ilgili yazılım ve bilgi arayanlar için çıkan adres belli. (Şimdilik)
Tv nin yazılımı güncel internet üzerinden de kontrol edin ayarlar menüsünde yazılım yükseltme satırı var. Yazılım aratın OTA da daha güncel yazılım olabilir. Yok ise tv yi ilk kuruluma dönderin sorun devam ederse servisten destek alın.Benim seg marka tv surekli kapanip aciliyor donuyor ekran gidiyor ses var hangi yazilimi yuklemem gerek yardim ederseniz sevinirim
![]()
Tesekkur ederim sanirim servisle cozecem isi ama pek umutluda degilim para cop oldu gibi 2 aylik tv bunu yapiyorsa.Tv nin yazılımı güncel internet üzerinden de kontrol edin ayarlar menüsünde yazılım yükseltme satırı var. Yazılım aratın OTA da daha güncel yazılım olabilir. Yok ise tv yi ilk kuruluma dönderin sorun devam ederse servisten destek alın.
Tv nin yazılımı güncel internet üzerinden de kontrol edin ayarlar menüsünde yazılım yükseltme satırı var. Yazılım aratın OTA da daha güncel yazılım olabilir. Yok ise tv yi ilk kuruluma dönderin sorun devam ederse servisten destek alın.
Hımm, önce tvyi By_Trolun dediği gibi sıfırla bakalım ,ne tepki verecek tv, baktın olmadı ,garantisi var zaten ,servis halleder büyük ihtiimalleTesekkur ederim sanirim servisle cozecem isi ama pek umutluda degilim para cop oldu gibi 2 aylik tv bunu yapiyorsa.

Hocam sürümü anlattığınız gibi yapıp yükledim şuan ki sürümüm bu. Browserdan bi film açıyorum çok fazla kasıyor. Sonrada tv kendi kendine kapanıyor. Sorun ne olabilir eskiden böyle yapmıyordu. Ayrıca netflix eskiden çıkıyordu artık smart tvde yok. Nasıl düzeltebilirim. Yazılımı güncelledikten sonra değişen hiç bir şey olmadı.malesef .android box işinizi görür
Piller sağlam mıMerhaba, yardımını istiyorum
Uzaktan kumandanın nasıl yavaş tepki vereceğini bilen var mı?
Uzaktan kumanda normal çalışıyor, denedim.
Menüde istediğimi seçmek için tam bastığımda, komutu almak ve söylediğim noktaya gelmek için birçok kez basmam gerekiyor.
yavaş tepki
teşekkür ederim
Hello, I want your help.
Does anyone know how to make the slow response of the remote control.
The remote control works normally I have tried it.
Just when I press to select what I want in the menu, I have to press many times to receive the command and make it to the point I say.
slow response
thank you

Tarayıcıdan film izlemekte sıkıntı olabilir, gerçi çok bilgim yok bu kartlarla alakalı ama bellek doluyor olabilir.Hocam sürümü anlattığınız gibi yapıp yükledim şuan ki sürümüm bu. Browserdan bi film açıyorum çok fazla kasıyor. Sonrada tv kendi kendine kapanıyor. Sorun ne olabilir eskiden böyle yapmıyordu. Ayrıca netflix eskiden çıkıyordu artık smart tvde yok. Nasıl düzeltebilirim. Yazılımı güncelledikten sonra değişen hiç bir şey olmadı.
![]()
pil zayifladigi an uyari geliyor piliniz zayif degistirin diye ekrana..Piller sağlam mı![]()
Aaa,bizde yok böyle bir şeypil zayifladigi an uyari geliyor piliniz zayif degistirin diye ekrana..

TV ni arkasındaki barkod fotosunu OKUNAKLI olarak çekip ,aşağıdaki full yazılım konusunda istek yapınustam svn87283 ver v.2.1.4s yazılımını yolluyabilirmisiniz tv kanalların hepsini silip ilk kuruluma geri dönüyor
![]()