By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Eski bir anakart güncelleme yok olduğu gibi kullanın.
Eski bir anakart güncelleme yok olduğu gibi kullanın.
Anakatı değiştirerek internete giremez miyiz modemi bağladık herşey ekrana yansıyor fakat google youtube açılmıyor yada telefondan yansıtılmıyor hiçbir yolu yok muEski bir anakart güncelleme yok olduğu gibi kullanın.
Üst model uygun anakart bulmak gerekir ve riskli bir işlem en ufak uyumsuzlukta geriye dönüşü olmayacak şekilde panel tarafında veya anakart tarafında parçalar yanabilir uyumsuzluk nedeniyle görüntü çıkmayabilir çıksa da renkler anormal olabilir panel yazılımı bulmak gerekir. Çok uğraştırıcı ve riskli işlem.Anakatı değiştirerek internete giremez miyiz modemi bağladık herşey ekrana yansıyor fakat google youtube açılmıyor yada telefondan yansıtılmıyor hiçbir yolu yok mu
Çok teşekkürlerÜst model uygun anakart bulmak gerekir ve riskli bir işlem en ufak uyumsuzlukta geriye dönüşü olmayacak şekilde panel tarafında veya anakart tarafında parçalar yanabilir uyumsuzluk nedeniyle görüntü çıkmayabilir çıksa da renkler anormal olabilir panel yazılımı bulmak gerekir. Çok uğraştırıcı ve riskli işlem.
Android box alıp kullanabilirsiniz.
Rica ederim.Çok teşekkürler
hosbulduk Ustanın paylaşımına ait linki inceleyinizAnakatı değiştirerek internete giremez miyiz modemi bağladık herşey ekrana yansıyor fakat google youtube açılmıyor yada telefondan yansıtılmıyor hiçbir yolu yok mu
Farklı konularda 1 den fazla ve yanlış yerlerde yaziminiz olmuş, lütfen derin nefes alıp bir kere rahatlayın. Ve sakinliginizi koruyun çünkü tavsiye forumundasiniz ?55 8400 tv.ye 135 V.3.62.35 yazılı yüklü olarak sorunsuz kullanıyordum. Kablosuz mause bağlayarak internette denemek istedim. Mause imlecinin sürekli aşağıya doğru kaydığını gördüm. Televizyonun ekranının altındaki siyah barda kanal sayıları sürekli değişmeye başladı. Kanal değişmiyor. Menü çalışmıyor. Kapanmıyor. Fişi çektim kırmızı ışık yandı fakat açılmıyor. Böylece kaldı. Acil Yardımınıza ihtiyacım var. Daha önce birkaç kez sorunsuz yazılım yüklemiştim.
Netflix yok hocam eskiden çıkıyordu şuan çıkmıyor. Tarayıcıdan açtığımda video oynatıcı desteklenmiyor diyor. Ve şuan tarayıcıdan bir siteden film açınca tv kendini kapatıyor.Netflix var da mı açmıyor yoksa güncelleme gelirse yüklenir mi diye soruyorsun anlamadım.
0.69.20 titanyum sürümünü yükleyebilirsiniz.
Eğer Netflix yoksa modlama yapmanız gerekir.
tv de flash player desteği yok o yüzdenNetflix yok hocam eskiden çıkıyordu şuan çıkmıyor. Tarayıcıdan açtığımda video oynatıcı desteklenmiyor diyor. Ve şuan tarayıcıdan bir siteden film açınca tv kendini kapatıyor.
mb211 de netflix sorunu yok,bazen ana menüde cikmiyor nedense linkteki konyuu inceleyip anlatilanlari uygulayarak aktif edebilirsiniz.Netflix yok hocam eskiden çıkıyordu şuan çıkmıyor. Tarayıcıdan açtığımda video oynatıcı desteklenmiyor diyor. Ve şuan tarayıcıdan bir siteden film açınca tv kendini kapatıyor.
Nasıl destekleticez peki.tv de flash player desteği yok o yüzden