HI Yoko Good morning.Yesterday I tried the usb software but it didn't work, I noticed that even with an empty flash drive it behaves the same way. It starts flashing fast and that's it.Please send me spi for flash U135 25Q16I have SPI for FLASH memory U135 25Q16. Is good ??.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.merhaba.
mb100 v2.15.14 versiyonu yüklemek itiyorum. iyi çalışmalar
Look. For flash memory. It is written with a programmer.HI Yoko Good morning.Yesterday I tried the usb software but it didn't work, I noticed that even with an empty flash drive it behaves the same way. It starts flashing fast and that's it.Please send me spi for flash U135 25Q16
Thanks a lot. Will try and revert.Have a nice day.Look. For flash memory. It is written with a programmer.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu arada v.7.99.0.1 olan yazılımı tekrar yükledim fakat aynı açılıyor tvs.a mb120 anakartlı telefunken televizyonum youtube de sürekli hata vermeye başladı. daha önceden güncelleme yapmıştım v.7.99.0.1 olarak daha yeni bir versiyon varmı yoksa geriye mi dönsem bilemedim.
Konunun ilk mesajını okuyun. Gerekli bilgileri görsel olarak paylaşın.s.a mb120 anakartlı telefunken televizyonum youtube de sürekli hata vermeye başladı. daha önceden güncelleme yapmıştım v.7.99.0.1 olarak daha yeni bir versiyon varmı yoksa geriye mi dönsem bilemedim.
bu arada v.7.99.0.1 olan yazılımı tekrar yükledim fakat aynı açılıyor tv
s.a mb120 anakartlı telefunken televizyonum youtube de sürekli hata vermeye başladı. daha önceden güncelleme yapmıştım v.7.99.0.1 olarak daha yeni bir versiyon varmı yoksa geriye mi dönsem bilemedim.
bu şekilde sürekli hata veriyor bazen kısa bir süre izlemeye devam ediyorum çoğu zaman bu şekilde hatalar veriyorKonunun ilk mesajını okuyun. Gerekli bilgileri görsel olarak paylaşın.
Tv ve modemin tarih saat bilgileri doğru mu kontrol edin tv nin hbb özelliği açıksa kapatın bir de tv arka kapak etiketinin resmini buraya ekleyin
bu şekilde sürekli hata veriyor bazen kısa bir süre izlemeye devam ediyorum çoğu zaman bu şekilde hatalar veriyor
s.a mb120 anakartlı telefunken televizyonum youtube de sürekli hata vermeye başladı. daha önceden güncelleme yapmıştım v.7.99.0.1 olarak daha yeni bir versiyon varmı yoksa geriye mi dönsem bilemedim.
tv tarih saat düzeltince sorun kalktı ortadan teşekkür ederim..Emeğinize sağlık..Tv ve modemin tarih saat bilgileri doğru mu kontrol edin tv nin hbb özelliği açıksa kapatın bir de tv arka kapak etiketinin resmini buraya ekleyin
Şu anda mevcut daha güncel bir yazılım bulunmamaktadır.
tv tarih saat düzeltince sorun kalktı ortadan teşekkür ederim..Emeğinize sağlık..
birde tavsiye edeceğiniz başka yazılım varmı hangisini yüklesem yada daha güncel bir versiyon..
I overwrote the flash. When I connected the TV to the network, it was in standby. I thought it would start, but when I turned it on with the remote, it started flashing constantly and did not turn on. Do you have any idea how to proceed with the repair?Благодаря много. Ще опитам да се върна. Приятен ден.
Bu son uyarımız! Evet sisteminiz dili otomatik çeviriyor olabilir. Ancak bu kurallara aykırı olduğu gerçeğini değiştirmez. Yalnızca İngilizce ya da Türkçe!Презаписах флаша. Когато свързах телевизора към мрежата, той беше в режим на готовност. Мислех, че ще тръгне, но като го запалих с дистанционното започна да мига постоянно и не свети. Имате ли идея как да продължим с ремонта?
Bu son uyarımız! Evet sisteminiz dili otomatik çeviriyor olabilir. Ancak bu kurallara aykırı olduğu gerçeğini değiştirmez. Yalnızca İngilizce ya da Türkçe!