Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Y Çevrimdışı

yclzdmr

Yeni Üye
8 Tem 2020
1
29
merhaba herkese 17mb82s anakartlı tivision 24te5000 tv sahibiyim. stanby ışığı 6 kez yanıp sönüyor. forumdaki tüm yazılımları yükledim olmuyor. daha önce böyle bir hata ile karşılaşmıştım ve ok düğmesine basıp yazılım yükleyince problemim çözülmüştü. şimdi yapamıyorum. sizce nedendir ??

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
merhaba herkese 17mb82s anakartlı tivision 24te5000 tv sahibiyim. stanby ışığı 6 kez yanıp sönüyor. forumdaki tüm yazılımları yükledim olmuyor. daha önce böyle bir hata ile karşılaşmıştım ve ok düğmesine basıp yazılım yükleyince problemim çözülmüştü. şimdi yapamıyorum. sizce nedendir ??
Forumdaki TÜM! yazılımları yüklediyseniz zaten olmaz. Kolay gelsin. (Yazılım yükleme prosedürü, isteme prosedürü ile ilgili hiçbir bilgi paylaşımı yapılmasın. Hemen üstteki mesajları zahmet edip okumayan üyelerimize yardımcı olamıyoruz.)

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
H Çevrimdışı

Hakanozturk

Yeni Üye
21 Ara 2019
23
39
Tv üzerinde güncel sürüm yüklü tv nin yaşı nedeniyle daha güncelinin geleceğini sanmı
Bizleri anladığınız için bizler çok teşekkür ederiz. Bu arada By_Trol By_Trol ustamız yazılım talebinizle ilgili aşağıdaki cevabı vermiş, bilgilerinize sunarız;

Bizleri anladığınız için bizler çok teşekkür ederiz. Bu arada By_Trol By_Trol ustamız yazılım talebinizle ilgili aşağıdaki cevabı vermiş, bilgilerinize sunarız;
herşey için cok cok teşekür ederim iyiki varsınız

P Çevrimdışı

palet

Aktif Üye
21 Şub 2020
53
61
Merhaba, MB120 Vestel carbon son yazılıma ihtiyacım var.. Yardımcı olursanız sevinirim.
Son günlerde biri orjinal diğeri yan sanayi iki kumandanında sayısal tuşlarını tanımama gibi bir sorun oluştu. TV yi éilk kurulum" ayarlarına getirdiğim halde sorun çözülmedi. Yeni yazılımla sorunun çözülebileceğini düşünüyorum.
65ub9100 için.

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhaba, MB120 Vestel carbon son yazılıma ihtiyacım var.. Yardımcı olursanız sevinirim.
Son günlerde biri orjinal diğeri yan sanayi iki kumandanında sayısal tuşlarını tanımama gibi bir sorun oluştu TV yi fabrika ayarlarına getirdiğim halde sorun çözülmedi. Yeni yazılımla sorunun çözülebileceğini düşünüyorum.
65ub9100 için.
Mesaj yazdığınız konunun ilk mesajını okuyun, buna göre paylaşılması gerekenleri yerine getirin.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Son günlerde biri orjinal diğeri yan sanayi iki kumandanında sayısal tuşlarını tanımama gibi bir sorun oluştu TV yi fabrika ayarlarına getirdiğim halde sorun çözülmedi. Yeni yazılımla sorunun çözülebileceğini düşünüyorum.
65ub9100 için.
:alala Kumandanın tuşları bozulmuş olmasın, söküp temizlemeyi denedin mi acaba :alala

P Çevrimdışı

palet

Aktif Üye
21 Şub 2020
53
61
:alala Kumandanın tuşları bozulmuş olmasın, söküp temizlemeyi denedin mi acaba :alala
Temizledim alkalin pilleri yeniledim çözüm olmadı. sayısal tuşlara bastığımda hiçbir şey olmuyor. OK tuşuna basınca kanal listesini göstermiyor. P+ / P- tuşları ile kanal değiştirdikten hemen sonra OK e basınca kanal listesi geliyor. 2 kumanda da da aynı şekilde.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Temizledim alkalin pilleri yeniledim çözüm olmadı. sayısal tuşlara bastığımda hiçbir şey olmuyor. OK tuşuna basınca kanal listesini göstermiyor. P+ / P- tuşları ile kanal değiştirdikten hemen sonra OK e basınca kanal listesi geliyor. 2 kumanda da da aynı şekilde.
Hımm, öyle ise aşağıdaki linkteki hangisi senin tvye uyuyorsa ,istenilenleri foto ile yazmalısın :ok

P Çevrimdışı

palet

Aktif Üye
21 Şub 2020
53
61
Mesaj yazdığınız konunun ilk mesajını okuyun, buna göre paylaşılması gerekenleri yerine getirin.

MB120-Vestel.jpg

Geri
Üst Alt