By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,856
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.
selam yeni yazılım varmıdır teşekkürler
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.
selam yeni yazılım varmıdır teşekkürler
Forumdan destek almak istiyorsanız Sota üstadın belirttiği bölümdeki kuralları lütfen okuyunuz yeni bir düzenleme yapıldı.Hocam ben yıllardır buradan yazılım temin ediyorum o ekran görüntüsüne gerek yok olduğunu düşünüyorum rica etsem yazılım linkini atabilirmisiniz? Daha önce böyle bir uygulama yoktu yeni olmuş sanırım. Telefunken tv hocam bendeki netflix için ben bu yazılımı indirip yükleyeceğim.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.Teşekkür ederim
ustacım seg marka YouTube sorunu var acılmıyor yeni bir güncelleme yazılımı varmı acaba hayırlı geceler
Teşekkür ederim ustam elinize emeğinize sağlık sonuç olumlu mb97 YouTube sorunsuz çalışıyorYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.
artık link verme işini iptal ettik. tüm yazılımları belirli otomasyon sistemine enteğre ettik. kim hangi yazılımı indirmiş ne zaman indirmiş vb.
Netflix olan yazılımı istiyorum hocam.
Rica ederim.Teşekkür ederim ustam elinize emeğinize sağlık sonuç olumlu mb97 YouTube sorunsuz çalışıyor
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.merhaba. mb100 v.0.1.33.5 mevcut sürümüm. yazılım indirmek istiyorum.
merhaba. mb100 v.0.1.33.5 mevcut sürümüm. yazılım indirmek istiyorum. tv nin interneti ekran yansıtmada aşırı yavaşlıyor. o yüzden indirmek istiyorum. yardımcı olabilirmisiniz ?
Donanım yetersizliğinden kaynaklı.sağolun yükledim. ilk başta kanallar gelmedi korktum ama sonra aç kapa yapınca geldi. .. fakat son derece hızlı internetimi ekran yansıtma yapınca hız testinde neredeyse %80 yavaşlıyor. o düzelmedi... :(