flash disk in içine hepsini mi atıyoruz , kurulum tv açtıktan sonra menu 1505 , ok şeklinde mi yoksa ok basılı tutup fişi mi takmalıyım yardımcı olurmusunuz
Maalesef işe yaramadı
Bunun indirme linkini alabilirmiyim benim televizyon ile bu uyumlu gibi duruyor, yazılım ayni7502764-10097865MB100V013414 VESTEL .
bu uyumlu değil mi
teşekkür ederim.
sizin cihaz seri numarası linkteki seriyle eşleşiyor mu.?7502764-10097865MB100V013414 VESTEL .
bu uyumlu değil mi
menü 1505 yapın ekran atın.mb110 yazılım gücellemek istiyorum mevcut olan v2,32,00 bunun üstü varmı benim asıl problemim ssiptvde kanalların hepsinin gözükmemesi ve donması
Yazılım yükseltme de ki v.0.1.34.14 aynisizin cihaz seri numarası linkteki seriyle eşleşiyor mu.?
En çok eşleşen dosya bunu buldumsizin cihaz seri numarası linkteki seriyle eşleşiyor mu.?
Ekrani açılmayan tv yükseltme yazılımı açabilir mi.?Yazılım yükseltme de ki v.0.1.34.14 ayni
Ses var görüntü yok yazılımsal değil donanımsal arızadır.48ua8900 için çekirdek yazılım ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz
vestel yazısı geliyor sonra siyah ekran, ses var görüntü yok
Why are you sending this message again? Your message at this subject;Hi i need to download the firmware 17MB130 Vestel V5 because my tv is bricked when it powers up shows the logo and then goes to black screen
TV model FL2D4903UH
Don't make this SPAM action again! Wait for answer at this subject.hello to all
my tv is bricked it powers up shows the logo and then goes to black screen
any way to fix it, the pick is before the upgrade
it is mb130 v5
Tv model FL2D4903UH
i need to download the firmware 17MB130 V.5.35.2.0
mb230 yazılım lütfenYazılım indirebilmek için yapılması gerekenler
Kurtarma, Çekirdek yazılımları indirebilmek konu altına , Menü(home) 4725 ile servis menünü paylaşınız.
Yetkili arkadaşlar size indirmeniz gereken yazılımı bildirim yoluyla göndercektir.
Amacımız sizlere zorluk çıkarmak değil bilakis yanlış yazılım yüklenmesi sonucu televizyonlarınızın brick olmasını engellemektir.
Vallahi ayıp billahi ayıp.!mb230 yazılım lütfen