Amin ustam hepimizin inşallah görüşmek dileğiyle hoşçakalınGüle güle kullanın. İşin şakasındayız
Mevlam ağız tadınızı bozmasın.
Amin ustam hepimizin inşallah görüşmek dileğiyle hoşçakalınGüle güle kullanın. İşin şakasındayız
Mevlam ağız tadınızı bozmasın.
Üstadım bu aceleniz nedir.! Sabah olsun insanlar uyansınMb96 guncelleme yazilimi indirebilirmiyiz lutfen you tube aciliyor fakat izlemek istedigimizde siyah ekranda kaliyor oynatmiyor cozum nedir
Üstadım bu aceleniz nedir.! Sabah olsun insanlar uyansın
Yazılımlar kaçmıyor ki.
MB96 için size güncelleme yazılımını verdim
Bildirimlerinize bakın sonucu mutlaka yazh
Tesekkur ederim sorun cozuldu cok sagolunÜstadım bu aceleniz nedir.! Sabah olsun insanlar uyansın
Yazılımlar kaçmıyor ki.
MB96 için size güncelleme yazılımını verdim
Bildirimlerinize bakın sonucu mutlaka yazın.
yokoonoBir HITCHI 32HB1T65 TV'm var, açılış ekranında donuyor ve ardından birkaç kez bekleme moduna geçiyor ve bu böyle devam ediyor - döngüsel olarak ve ardından açılıyor ve çalışıyor. Servis modunda, fotoğraftaki veriler. Modelin fotoğrafını veriyorum. USB tipi profil üzerinden okunan veri var
MB110 HITACHI V.2.35.36.0
USB TV kurtarma yazılımına ihtiyacım var
I also received a PM. I replied that I only have the BIN for the flash memory, but it is written with a programmer.Bir HITCHI 32HB1T65 TV'm var, açılış ekranında donuyor ve ardından birkaç kez bekleme moduna geçiyor ve bu böyle devam ediyor - döngüsel olarak ve ardından açılıyor ve çalışıyor. Servis modunda, fotoğraftaki veriler. Modelin fotoğrafını veriyorum. USB tipi profil üzerinden okunan veri var
You have here the BIN for the flash memory. Try at your own risk.Bir HITCHI 32HB1T65 TV'm var, açılış ekranında donuyor ve ardından birkaç kez bekleme moduna geçiyor ve bu böyle devam ediyor - döngüsel olarak ve ardından açılıyor ve çalışıyor. Servis modunda, fotoğraftaki veriler. Modelin fotoğrafını veriyorum. USB tipi profil üzerinden okunan veri var
Neden farklı konular altına aynı mesajı yazıyorsunuz. Aşağıdaki konuda mevcut olan çözümler sizinle paylaşılmadı mı?Bir HITCHI 32HB1T65 TV'm var, açılış ekranında takılıyor ve ardından birkaç kez bekleme moduna giriyor ve bu şekilde birkaç kez açılıyor ve çalışıyor. Servis modunda, fotoğraftaki veriler. Modelin fotoğrafını veriyorum.
17MB110 HITACHI V.2.35.36.0
I also received a PM. I replied that I only have the BIN for the flash memory, but it is written with a programmer.
Bir HITCHI 32HB1T65 TV'm var, açılış ekranında takılıyor ve ardından birkaç kez bekleme moduna giriyor ve bu şekilde birkaç kez açılıyor ve çalışıyor. Servis modunda, fotoğraftaki veriler. Modelin fotoğrafını veriyorum.
17MB110 HITACHI V.2.35.36.0
Türkiye dışı üretilen televizyonlar için Benim arşivimde yazılım yok yokoono ustada olabilir kendisini etiketledim forum'a giriş yaptığında yazışmayı görecek Size yardımcı olacaktır
Üstteki mesajda konuyu özetledim ustam. Var olan yardım zaten paylaşılmışken devamı SPAM' e girer. Sizlerin vakti değerli. Teşekkürler.Neden farklı konular altına aynı mesajı yazıyorsunuz. Aşağıdaki konuda mevcut olan çözümler sizinle paylaşılmadı mı?
Önemli - Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
Güle güle kullanın. İşin şakasındayız Mevlam ağız tadınızı bozmasın. Amin ustam hepimizin inşallah görüşmek dileğiyle hoşçakalıntavsiyeforumu.com
Ayrıca aynı konuyu üyemize özel mesaj olarakta atmışsınız.
Forumda SPAM yasaktır. Tekrarı halinde uzaklaştırılacaksınız.
Sizin mesajı gördükten sonra hepsini buraya taşıdım bildirimlerdeki sıraya göre baktığım için önceki yazışmaları görmemişimÜstteki mesajda konuyu özetledim ustam. Var olan yardım zaten paylaşılmışken devamı SPAM' e girer. Sizlerin vakti değerli. Teşekkürler.