Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

A Çevrimdışı

Alex76 

Yeni Üye
20 Nis 2019
39
48
Alex76;

Öncelikle üyelerle konuşma şeklinize ve üslubunuza dikkat etmediğiniz için;

Söz konusu forumda yazılım paylaşımı ustalar tarafından ve TV' deki arızayı detaylı şekilde belirterek aşağıdaki konuya uygun bilgileri GÖRSEL olarak paylaşarak yapıldığından;

Paylaşımı yapan forum üyelerine buna zorunluymuş gibi cevap vermeleri gerektiğini defalarca hatırlatmaya çalıştığınız için;

Yardımın özünde olan nezaket ve hoşgörüyü tüm sınırlarıyla zorladığınız için;

Herhangi bir yazılım talebiniz yerine getirilmeyecektir. Forumdan şu an için uzaklaştırılmayacaksınız. Ancak şu andan itibaren mesajlarınız forum genelinde spam' e yol açarsa, diğer forum üyelerini rahatsız ederse, kısacası forum kurallarına uygun olmayan bir davranışta bulunursanız o zaman üyeliğiniz de askıya alınacaktır.

Bilgilerinize...
Nerede etmemişim nerede ilk ben asalayici şekilde konuşmuşum kurallara uygun olarak yazılım istedim 6. Kural derki aynı anakart takılmış tv arka etiketi paylaşın yeterli demek istiyor bende hem panel hem arka etiketi paylaştım üst yoneticiniz sert bir üslupla çocuğa benzetti oradada kendimi nazikçe ifade ettim yeterli ve gerekli bilgiler paylasilmiski By_Trol By_Trol, arkadaşımız yazılım vermiş nazikçe teşekkürler dedik sonrasında yazılımı indiremedim bir sorun mu var dedim üst yönetici arkadaşınız üslubu ''Size kim yazılım verdi..! '' ACIKLADIK onuda video çekerek sorun yok dedi bende video çekerek sorunun var olduğunu gösterdim oysa biliyordu hatta kendisi engelledi diye düşünüyorum çünkü üstteki size kim yazılım verdi demesinden belli size ve forumunuza başarılar bu saatten sonra atmışsınız askıya almışsınız önemi yok hakkını aramak suç olmuş turkiyedeki bozuk düzen gibi en üstten toplumun en alt tabakasına yayılmış laçka düzen heryerde kendini hissettiriyor.

J Çevrimdışı

jodayiV2 

Yeni Üye
9 Haz 2023
4
24
merhabalar transition yazılım lazım
17mb140
yardımcı olurmsunuz

Alex76;

Öncelikle üyelerle konuşma şeklinize ve üslubunuza dikkat etmediğiniz için;

Söz konusu forumda yazılım paylaşımı ustalar tarafından ve TV' deki arızayı detaylı şekilde belirterek aşağıdaki konuya uygun bilgileri GÖRSEL olarak paylaşarak yapıldığından;

Paylaşımı yapan forum üyelerine buna zorunluymuş gibi cevap vermeleri gerektiğini defalarca hatırlatmaya çalıştığınız için;

Yardımın özünde olan nezaket ve hoşgörüyü tüm sınırlarıyla zorladığınız için;

Herhangi bir yazılım talebiniz yerine getirilmeyecektir. Forumdan şu an için uzaklaştırılmayacaksınız. Ancak şu andan itibaren mesajlarınız forum genelinde spam' e yol açarsa, diğer forum üyelerini rahatsız ederse, kısacası forum kurallarına uygun olmayan bir davranışta bulunursanız o zaman üyeliğiniz de askıya alınacaktır.

Bilgilerinize...
merhabalar 17mb140 v0 transition yazılım indiremiyorum
yardımcı olurmusunuz

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
merhabalar transition yazılım lazım
17mb140
yardımcı olurmsunuz

merhabalar 17mb140 v0 transition yazılım indiremiyorum
yardımcı olurmusunuz
Konuyu okuyun. Yukarıdaki daha eski mesajları okuyun ve Kurallar bölümündeki bilgileri paylaşın. Forum kurallarını okumadan ve gerekli bilgileri paylaşmadan hiçbir yazılıma ulaşamazsınız.

Burası yazılım indirme merkezi değil, probleme ve cihaza uygun yazılıma ulaşabileceğiniz forum platformudur.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Nerede etmemişim nerede ilk ben asalayici şekilde konuşmuşum kurallara uygun olarak yazılım istedim 6. Kural derki aynı anakart takılmış tv arka etiketi paylaşın yeterli demek istiyor bende hem panel hem arka etiketi paylaştım üst yoneticiniz sert bir üslupla çocuğa benzetti oradada kendimi nazikçe ifade ettim yeterli ve gerekli bilgiler paylasilmiski By_Trol By_Trol, arkadaşımız yazılım vermiş nazikçe teşekkürler dedik sonrasında yazılımı indiremedim bir sorun mu var dedim üst yönetici arkadaşınız üslubu ''Size kim yazılım verdi..! '' ACIKLADIK onuda video çekerek sorun yok dedi bende video çekerek sorunun var olduğunu gösterdim oysa biliyordu hatta kendisi engelledi diye düşünüyorum çünkü üstteki size kim yazılım verdi demesinden belli size ve forumunuza başarılar bu saatten sonra atmışsınız askıya almışsınız önemi yok hakkını aramak suç olmuş turkiyedeki bozuk düzen gibi en üstten toplumun en alt tabakasına yayılmış laçka düzen heryerde kendini hissettiriyor.
Yazdığınız mesajı tüm üyelerin görmesi ve muhatap aldığınız üyelerin cevaplandırabilmesi için açık tutuyorum. Kendileri gereken cevabı verdikten sonra üyeliğiniz ile ilgili işlem yapılacaktır. Hak aramak dünyanın hiçbir yerinde insanları zorlayarak, itham ederek olmaz.

J Çevrimdışı

jodayiV2 

Yeni Üye
9 Haz 2023
4
24
IMG20230609140342.jpg

elimde 43fb500 vestel tv var yazılım güncellemek istiyorum
transation yazılım yardımcı olurusunuz

Moderatör tarafında düzenlendi:
A Çevrimdışı

Alex76 

Yeni Üye
20 Nis 2019
39
48
isabet olmuş hatta son2 günlük mesajlarıda okusunlar ki uslupda ve hak aramada kim haklı kim haksız görsünler sağlıcakla kalın benim işim bu saatten sonra bitmiştir...
Yazdığınız mesajı tüm üyelerin görmesi ve muhatap aldığınız üyelerin cevaplandırabilmesi için açık tutuyorum. Kendileri gereken cevabı verdikten sonra üyeliğiniz ile ilgili işlem yapılacaktır. Hak aramak dünyanın hiçbir yerinde insanları zorlayarak, itham ederek olmaz.

Samurai Çevrimiçi

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,663
40
isabet olmuş hatta son2 günlük mesajlarıda okusunlar ki uslupda ve hak aramada kim haklı kim haksız görsünler sağlıcakla kalın benim işim bu saatten sonra bitmiştir...
Burada bizimle tartışacağınıza neden Regal servisi ile iletişime geçmiyorsunuz ? En doğru yazılımı üreticinin kendisinden alabilirsiniz. Biz burada servis hizmeti vermiyoruz ki.

Ayrıca herkesin talebi ile tek tek uğraşamayız, böyle bir zorunluluğumuz da yok, günde onlarca kişi gelip yazılım istiyor. Verilen yazılımın 100% çalışacağının garantisi de yok. Cihazınız çalışmıyorsa bunun sorumlusu biz değiliz, tamir etmek gibi bir yükümlülüğümüz de yok.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,359
konunun 1. mesajinda yazılım istenirken verilmesi gereken bilgileri tektek yazdık.!

Cihaz üzerinde değişiklik yapmışsınız
yapılan değişiklik hakkında bize detaylı bilgi
(etiket bilgisi) vermemişsiniz.

Her kullanıcıya onu ver bunu ver şunu at diyecek olursak evin yolu kaybederiz.

Size seri numarası vermemişsiniz minvalinde seriyi niye istiyorsuz dedim.
Orada yazıyor dediniz.

Anakart değişikliği yapabilen cihaza full yazılım atabilen adam o serinin ne işe yaradığını bilir.!

Bu noktadan sonra size yardım etmemeyi tercih ettim.
Ben download nasıl yapılacağını gösterdim.
Sizin yetkiniz var indirebilirsiniz demedim.!!!

A Çevrimdışı

Alex76 

Yeni Üye
20 Nis 2019
39
48
konunun 1. mesajinda yazılım istenirken verilmesi gereken bilgileri tektek yazdık.!

Cihaz üzerinde değişiklik yapmışsınız
yapılan değişiklik hakkında bize detaylı bilgi
(etiket bilgisi) vermemişsiniz.

Her kullanıcıya onu ver bunu ver şunu at diyecek olursak evin yolu kaybederiz.

Size seri numarası vermemişsiniz minvalinde seriyi niye istiyorsuz dedim.
Orada yazıyor dediniz.

Anakart değişikliği yapabilen cihaza full yazılım atabilen adam o serinin ne işe yaradığını bilir.!

FULL YAZILIM İSTEMEK İÇİN BELİRTMENİZ GEREKENLER
1=
Televizyonun donanımı orijinal mi?
2= Orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
3= Ana kart değişikliği yapıldı mı?
4= Ana kart değişti ise sökülen ve takılan ana kart MB bilgisini yazın.
5= Ana kart MB3X takılan MB5X ise panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
6=DEĞİŞTİ VE BİREBİR AYNI MBXX TAKILDIYSA TV ARKA KAPAK ETİKET RESMİNİ BURAYA EKLEYİN.
7=
Panel değişikliği yapıldı mı?
8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.

İlgili yazılm istemek için talepte bulunduğum ilk mesaj ekliyorum tekrar bakın varmı yokmu arka kapak etiket resmi
20230601_172957.jpg
20230519_1359581ec7b18065e87fae.jpg

Merhaba arkadaşlar ekte resmini yolladığım tv anakarti birebir aynısı ile değişti 17mb140tc anakart logo vestel oldu renkler aşırı parlak mümkünse panel ve full yazılım istiyorum logo da orjinal olursa iyi olur yoksa sadece panel yazilimida yeterli teşekkürler.

yardım etmediğinizin farkındayım zaten SİZE KİM YAZILIM VERDİ..!yazanda sizsiniz nasıl yazılım indirilir diye video cekeceğinize arkadaşım gözünün üstündeki kaşı beğenmedim kısıtlısın dese idin iş bu raddeye gelmez bugün hala yazışıyor olmazdık

Samurai Unforgotten arkadaşım bende kimsenin başına silah dayayıp yazılım istemedim öneriniz için teşekkür bundan böyle üretici ile irtibata gecerim.....

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,359
FULL YAZILIM İSTEMEK İÇİN BELİRTMENİZ GEREKENLER
1=
Televizyonun donanımı orijinal mi?
2= Orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
3= Ana kart değişikliği yapıldı mı?
4= Ana kart değişti ise sökülen ve takılan ana kart MB bilgisini yazın.
5= Ana kart MB3X takılan MB5X ise panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
6=DEĞİŞTİ VE BİREBİR AYNI MBXX TAKILDIYSA TV ARKA KAPAK ETİKET RESMİNİ BURAYA EKLEYİN.
7=
Panel değişikliği yapıldı mı?
8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.

İlgili yazılm istemek için talepte bulunduğum ilk mesaj ekliyorum tekrar bakın varmı yokmu arka kapak etiket resmi

yardım etmediğinizin farkındayım zaten SİZE KİM YAZILIM VERDİ..!yazanda sizsiniz nasıl yazılım indirilir diye video cekeceğinize arkadaşım gözünün üstündeki kaşı beğenmedim kısıtlısın dese idin iş bu raddeye gelmez bugün hala yazışıyor olmazdık

Samurai Unforgotten arkadaşım bende kimsenin başına silah dayayıp yazılım istemedim öneriniz için teşekkür bundan böyle üretici ile irtibata gecerim.....
Bakınız anakartı değiştirmissiniz ve bize eski anakartın seri numarasını atıyorsunuz.!
O tv'nin işleyişi artık yeni anakarta göre
yani bize yeni kartın seri numarasını vermelisiniz.!

S Çevrimdışı

Simge52

Yeni Üye
10 Ocak 2021
46
51
Screenshot_2023-06-10-17-24-24-95_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg
IMG_20230610_1338596c4741d2b44e522e.jpg

selamın aleyküm yazılım güncelleme talebim var ya mesajım görülmedi yada ben beceremiyorum foruma cevap yazmayı yetkili ustalarım 17mb211 son güncelleme yazılımı lazım verirseniz çok sevinirim önceden istediğimiz gibi indirebiliyorduk yazılımları sizleri rahatzız ediyorsam kusura bakmayın lütfen özür dilerim kolaylıklar diliyorum

Geri
Üst Alt