Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,359
size kim yazılım verdi.!Vermiş olduğunuz yazılımı indirmek istiyorum online olan moderatör akadaş ilgili bölümü tarafıma açabilirmi acaba???
size kim yazılım verdi.!Vermiş olduğunuz yazılımı indirmek istiyorum online olan moderatör akadaş ilgili bölümü tarafıma açabilirmi acaba???
Teşekkür Ederim Yazılım Çalıştı Eylül Elektronik Sivas.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.
Ustam kurallara uygun şekilde yazılım isteğinde bulunduğunuz, yazılımı temin ettikten sonra durumla ilgili bizlerle sonucu paylaşıp geri dönüş yaptığınız için bizler çok teşekkür ederiz. Hayırlı işler dileriz.Teşekkür Ederim Yazılım Çalıştı Eylül Elektronik Sivas.
Rica ederim.Teşekkür Ederim Yazılım Çalıştı Eylül Elektronik Sivas.
size kim yazılım verdi.!
size kim yazılım verdi.!
Ban Test.
Merhaba , bir kurtarma yazılım rica edebilirmiyim.
Anakartında da MB82-2 yazıyor.
kolay gelsin
Sota Hocam Cihazın Anakartı Değişti , verdiğiniz yazılımı denedim aldı ama ekran siyah açılıyor ve yeni takılan anakart mb82-1 yazıyor birşey fark edermi yardımıcı olursanız sevinirim kolay gelsin.Sizin cihaz yazılımı almıyor
isterseniz uydusuz kurtarmayı da verebilirim.
Mesajınızı bu kez doğru konuya taşıdım. Ancak güncelleme yazılımı için kendi konusu dışında bir noktaya mesaj yazmanız yazılıma ulaşamamanıza sebep olacaktır. Ayrıca gereksiz mesaj nedeniyle spam yapmaktan uyarı alacaksınız.
merhabalar sayın ustalarım güncel yazılım geldi ise paylaşırsanız çok mutlu olurum
Alex76;Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Anakart arızalı olduğu için televizyon açılmıyordu. İnternetten aynı model 2. el bir kart aldım taktım. Kumanda çalışmadı, başka kumanda uydurdum, görüntü ters duruyor. Renklerde de hafif bir bozulma var gibi. Yazılım atılarak düzeliceğini umuyorum yardımlarınızı bekliyorum. Merhaba Profilo...tavsiyeforumu.com
burada verildi ama malesef indiremiyorum sabahtan beridir.....
ayrıca burada da size bildirmiş ama sonuç aynı indirilemiyorÖnemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Anakart arızalı olduğu için televizyon açılmıyordu. İnternetten aynı model 2. el bir kart aldım taktım. Kumanda çalışmadı, başka kumanda uydurdum, görüntü ters duruyor. Renklerde de hafif bir bozulma var gibi. Yazılım atılarak düzeliceğini umuyorum yardımlarınızı bekliyorum. Merhaba Profilo...tavsiyeforumu.com
Tv üzerinde güncel sürüm yüklü tv nin yaşı nedeniyle daha güncelinin geleceğini sanmıyorum.
merhabalar sayın ustalarım güncel yazılım geldi ise paylaşırsanız çok mutlu olurum
Farklı bir yazılım verildi bildirimi kontrol edin sonucu yazın.Merhaba , bir kurtarma yazılım rica edebilirmiyim.
Anakartında da MB82-2 yazıyor.
kolay gelsin