T
Trojanali58
Yeni Üye
- 22 Ocak 2020
- 21
- 34
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.Selamın Aleyküm Ustalarım Mb97 Kart Güncelleme Yapmam Gerekiyor.
televizyondaki sorun nedir.?Merhaba Profilo 32pa200t televizyonum için yazlım gereklidir.
Anakart: 17MB140
Panel: 23391030
HD Ready
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor17MB120 NETFLİX V2.45.12.1 bu yazılımı verirseniz sevinirim
17MB120 NETFLİX V2.45.12.1 bu yazılımı verirseniz sevinirim
Teşekkür ederim
Merhaba Profilo 32pa200t televizyonum için yazlım gereklidir.
HD Ready
televizyondaki sorun nedir.?
Anakart arızalı olduğu için televizyon açılmıyordu. İnternetten aynı model 2. el bir kart aldım taktım. Kumanda çalışmadı, başka kumanda uydurdum, görüntü ters duruyor. Renklerde de hafif bir bozulma var gibi. Yazılım atılarak düzeliceğini umuyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba Profilo 32pa200t televizyonum için yazlım gereklidir.
HD Ready
1= Televizyonun donanımı orijinal mi?
Anakart arızalı olduğu için aynı model anakart ile değişti ama bire bir aynı kart takıldı.
2= Orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
Resim Ekte
3= Ana kart değişikliği yapıldı mı?
Yapıldı Üzerinde 17mb140 Vestel yazan kart vardı. Aynı kartla değişti
4= Ana kart değişti ise sökülen ve takılan ana kart MB bilgisini yazın.
Sökülen ve takılan modeli: 14MB140 Vestel
5= Ana kart MB3X takılan MB5X ise panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
6= Değişti ve birebir aynı MBXX takıldıysa tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
Rsim ektedir
7= Panel değişikliği yapıldı mı?
Hayır.
8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
Merhaba
gönderdiğiniz dosyayı indirdim.
bir yükleme talimatı buldum bununlamı yükleceğim.
Yazılımı zipten çıkartın
Bos bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin usb portuna takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın
?
Hocam buara gönderdiğiniz dosyalrı flasha atarak bir şekilde yükleme yaptım. görüntü düzeldi tv Profilo, Vestel yazılı şekilde açıldı. biraz karıştırdım düzeltirmiyim diye. fakat yazılım çökerttim sanırım. Şu an fişi takıp açmaya çalışıyorum fakat öndedi ışık yanıp yanıp sönüyor fakat hiç görüntü gelmiyor.
Exigences pour télécharger le logiciel
Veuillez partager le menu de service avec Menu(home) 4725, sous la rubrique Recovery, Download Kernel software.
Des amis autorisés vous enverront le logiciel que vous devez télécharger via une notification.
Notre objectif n'est pas de vous causer des difficultés, mais d'éviter que vos téléviseurs ne soient bloqués à la suite de l'installation d'un mauvais logiciel.
menü 4725 yaparak ekranı atarmısınız.Hocam kolay gelsin 17mb211 v. 0.49 yazılımı lazım