Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Smart tv'de , internet browser'da kendini resetliyo tv. MB120 2.43.2.0 yüklü tvde. Bu sorunu başka yaşayan var mı ?
 
Simdi kontrol ettim yazilim ve kartimiz ayni herhangi bir sorun yok.
 


The_SreT' Alıntı:
Smart tv'de , internet browser'da kendini resetliyo tv. MB120 2.43.2.0 yüklü tvde. Bu sorunu başka yaşayan var mı ?

Benimki bazen zorlanınca internet browseri kapatıyor. Özellikle film izlemeye kalkınca.
 
Video açınca yada iptv yayını açınca resetliyo browserda
 
Lbgv8V.jpg


üstad Ado hangi yazılım yüklemem gerekiyor
 


Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.


Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.


Arkadaşlar Selamun Aleyküm. Öncelikle Rabbim, Afrinde  Güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun İnşallah.

Televizyon Modeli 40FA7100

1- Smart Center a girmek istediğimde "SERVER ERROR" yazısı geldi. aynı internet sayfasına benzer,
2-Fabrika ayarları felan durumu değiştirmedi.
3-resimde görüldüğü üzere, menü+4725 tuşlarından tam modelini aldım MB96 vb.. bilgiler.
4-www.vesteldriver.com üzerinde Tv ve 3. satırda yazdığım modele uygun yazılımı Usb ye indirdim. NOT: Yükleme yönergelerinde KESİNLİKLE RİSKLİDİR vb. uyarılar tam anlamıyla yok. AMAN DİKKAT EDİN.
5-Menü++1525 tuşlarıyla, tam hatırlamıyorum, yazılımı USB den yükledim. İyi kolaymış yüklüyor derken. Televizyon Açılmadı. Kumandayı tuttuğumuz kırmızı ışık, 1 KEZ YANIP DURUYOR. MAALESEF MAALESEF TELEVİZYONUM PERT DURUMA GELDİĞİNİ BUGÜN SERVİSTEN ÖĞRENİYORUM.
6-uğraştım kurtarmaya ama TV elimden gitti artık.
7-Bugün servise götürdüm.Usta 2-3 kişi daha yazılım güncellemiş TV nin 17MB96 (BENİM ANAKART) yüklediğim yazılım bozmuş.


SİZLERE SORUYORUM. 17MB96 karta LAN girişinden yazılım yükleyerek kurtarma şansım var mı? NE YAPABİLİRİM. 

SONUÇ OLARAK YANLIŞ YAZILIM YÜZÜNDE 300 TL SERVİS PARASI VERMEK SAÇMALIK. 
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN.
 
Bizde herhangi bir sorun yok. Onbellek tutuyorsa belki o yuzden kaynaklaniyor olabilir diye dusunuyrm.

ea449e5dc4fc65ee7dae661000401669.jpg
 


Purgative' Alıntı:
Bizde herhangi bir sorun yok. Onbellek tutuyorsa belki o yuzden kaynaklaniyor olabilir diye dusunuyrm.

ea449e5dc4fc65ee7dae661000401669.jpg

Anlamadım ne demek istediğinizi
 


@The_Srat browser ile ilgili sorun yasiyordu onun icin yazmistim.
 


tostos59' Alıntı:
Lbgv8V.jpg


üstad Ado hangi yazılım yüklemem gerekiyor

Sayfa1
Sıra4

17MB90_MB91R1R2_MB92R3_MB95_MB95S_MB95M_FAZ3_V366y


Sizin kumanda ulaştımı elinize?
 
Smart menüsü bende de 1 gün gitti ertesi gün geldi. Mb100 lü olarak kaderimize terk edilmişiz zaten sinirliyim bir de böyle olunca iyice canım sıkıldı.
 
teşekkürler.inşallah olur bu kurtarma yöntemi
 


Allah senden razı olsun dostum.saatlerdir uğraşıyorum.sayende tv ye yeniden kavuştum.kralsın
 
Geri
Üst Alt