Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

O Çevrimdışı

oozdemir43

Yeni Üye
1 Ocak 2018
18
Çok teşekkürler üstad

Üstad ilginize çok teşekkürler. Ancak ben dediğiniz gibi yaptım , yazılım güncelleme başarısız oldu uyarısı veriyor.
Adem Helvacı üstadım güncelleme ile ilgli videosubir kaç defa izledim nerde hata yapıyorum diye, flash bellek ,dosya çıkartma , menü 1505 hepsi tamam, ama yazılım yükseltmek istermisiniz e evet dediğimde hemen ,anında yazılım güncellemesi başarısız oldu uayrısı veriyor.
Hatta üstadın, kumanda OK tuşuna basarak tv nin fişi takma yolunuda denedim, ancak ışık blink moduna geçmiyor.
Üstad sonunda güncellemeyi başardım.
Yazılım V.3.62.43.0. a yükselmiş. Ancak market uygulama karı ve menüde değişiklik yok. Yani prime vide geneyok.

X Çevrimdışı

xer0tic

Yeni Üye
17 Mar 2020
18
35
Merhaba iyi çalışmalar. Vestel 49FD7400 49" Tv açılmıyor led yanıp sönüyor. İçinde mb211s anakart var. Servis menüsüne giremediğim için tv'nin yazılım versiyonunu göremiyorum. Hangi kurtarma yazılımını atmalıyım ?Yardımcı olabilir misiniz ?

16e10a61d9ed9e726.jpg
245c0f510c86267a8.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Merhaba iyi çalışmalar. Vestel 49FD7400 49" Tv açılmıyor led yanıp sönüyor. İçinde mb211s anakart var. Servis menüsüne giremediğim için tv'nin yazılım versiyonunu göremiyorum. Hangi kurtarma yazılımını atmalıyım ?Yardımcı olabilir misiniz ?

16e10a61d9ed9e726.jpg
245c0f510c86267a8.jpg
Yazılım.
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Ürünün demontajını gerçekleştirdim. Adem hocamızın videosunu da izledim. Led barları kontrol ettiğimde yalnızca 1 adet bar üzerinde bir led çipinin yanmadığını gördüm. Acaba yalnızca o barın değişimini yapsam problem çözülür mü? Yoksa cihaz ömrü v.s. dikkate alarak takım olarak mı değiştireyim?

By_Trol By_Trol, Adem Helvacı Adem Helvacı,

O Çevrimdışı

Okan Akyuz

Yeni Üye
1 Haz 2022
2
42
Sanırım 1 sene falan oluyor 43UHL910 HI-Level markaya MB120 yüklemiştim Raphael V2.45.32.0 Wifi yok oldu ama istediğim gibi netflix gelmişti. Kablo taktim devam ettim. Amazon prime ve TiviBu kullanmak istiyorum .. Bunu mümkün kılan firameware var mı? Link verebilir misiniz?

Y Çevrimdışı

yagizz2

Yeni Üye
1 Haz 2022
1
28
Merhaba öncelikle yeni üye oldum her hangi bir yanlışım var ise düzeltmem için yazmanızı isterim.

benim sorunum 2010 model vestel televizyonum önceleri ekranı sağa kaydırma yaptı 1 hafta sonra ise sürekli açılıp kapanma yapmaya başladı.

Yazılım atılması söylendi. Ancak anakartıma uygun yazılımı bulamadım. Yazılımı bulmam konusunda yardımcı olabilirmisiniz ?

Anakartımda 17PW82 yazmakta. Bu modeli sitede aradım ancak hiç bir dökümana ulaşamadım

IMG_20220601_174208.jpg

X Çevrimdışı

xer0tic

Yeni Üye
17 Mar 2020
18
35
Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Yardımınız için çok teşekkür ederim hocam. Led, flash takılı değilken bile çok hızlı bir şekilde yanıp sönüyordu ve bu esnada işlemci aşırı ısınıyordu yazılım almıyor cihaz . muhtemelen kart değişecek

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Ürünün demontajını gerçekleştirdim. Adem hocamızın videosunu da izledim. Led barları kontrol ettiğimde yalnızca 1 adet bar üzerinde bir led çipinin yanmadığını gördüm. Acaba yalnızca o barın değişimini yapsam problem çözülür mü? Yoksa cihaz ömrü v.s. dikkate alarak takım olarak mı değiştireyim?

By_Trol By_Trol, Adem Helvacı Adem Helvacı,
Takım değişecek

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Merhaba öncelikle yeni üye oldum her hangi bir yanlışım var ise düzeltmem için yazmanızı isterim.

benim sorunum 2010 model vestel televizyonum önceleri ekranı sağa kaydırma yaptı 1 hafta sonra ise sürekli açılıp kapanma yapmaya başladı.

Yazılım atılması söylendi. Ancak anakartıma uygun yazılımı bulamadım. Yazılımı bulmam konusunda yardımcı olabilirmisiniz ?

Anakartımda 17PW82 yazmakta. Bu modeli sitede aradım ancak hiç bir dökümana ulaşamadım

IMG_20220601_174208.jpg
Resmini eklediğiniz parça ana kart değil güç kartı

Geri
Üst Alt