By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Rica ederim.ustad sorun çözüldü tşk emeğine sağlık
Rica ederim.ustad sorun çözüldü tşk emeğine sağlık
Merhaba. Bugün itibariyle ledler değişti. Tetikte çalışmayan led yok. Yarı montajını yaptım ve test esnasında yine led gücü kesildi. Bu arada bu problemlerin başlangıcında güç kartından ses gelmeye başlaması vardı. Ledleri değiştirmeden önce arka ışığı yüksek moduna alamıyordum. Değişimden sonra dinamik aydınlatma modunu ve arka ışık yüksek ayarını açabildim.Takım değişecek
Donanım orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.Merhabalar Vestel marka televizyonum var açılışta Vestel logosu çıkıp sonra kapanıyor yardımcı olur musunuz
Yazılım.
merhaba arkadaslar 17mb82s anakart var çalısıyor fakat kumanda görmüyordu kurtarma yazılımı attım yazılım aldı.göz yandı kumanda açıyor fakat menü görüntü gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim
Donanım orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
Donanım orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
Yazılım.
Tv deki sorunu belirterek arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.Merhabalar
Mb120 yazılımı yükleyeceğim ancak dört farlı yazılım gözüküyor (carbon, titanum vs.) Hangisini yükleyeceğimi nasıl öğrenebilirim. Tv modeli Vestel 55ua9100.
Yardımcı olusanız sevinirim
Yazılım.
Tv duvara monte olduğu için fotoğrafını çekemedim.
Ss iptv de görüntü gelmiyor sadece ses var. İnternetten araştırdığımda yazılım güncellemesi yapın deniliyor.
Merhabalar
Mb120 yazılımı yükleyeceğim ancak dört farlı yazılım gözüküyor (carbon, titanum vs.) Hangisini yükleyeceğimi nasıl öğrenebilirim. Tv modeli Vestel 55ua9100.
Yardımcı olusanız sevinirim
Ben aslında hangi yazılımı yükleyeceğimi sormuştum. Yanlış yere yazmışım. Ama ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.