By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Tv deki sorun nedir? Güncelleme yazılımı soruyorsanız tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.mb100 için yazılım var mı abi 2022
Tv deki sorun nedir? Güncelleme yazılımı soruyorsanız tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.mb100 için yazılım var mı abi 2022
abi netflix falan yok youtube yükleniyorda kalıyor en güncel yazılım var mı abi elinde sağlam olsun MB100Tv deki sorun nedir? Güncelleme yazılımı soruyorsanız tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.
Tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.abi netflix falan yok youtube yükleniyorda kalıyor en güncel yazılım var mı abi elinde sağlam olsun MB100
Tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.
Öncelikle yanıtınız için çok teşekkür ederim. Bende başlangıçta aynı şekilde düşünmüştüm. Ancak fabrika ayarlarına döndürdükten sonra uzunca bir süre (2-5 gün) sorunsuz çalışmaya devam ediyor. Henüz demonte etmediğim için led bar arızasını teyit edemiyorum doğru olabilir. Ancak bazen görüntü panelindeki görüntünün de kaybolması, (Yalnızca led bar değil panelde de görüntü kayboluyor.) şüphelendiriyor. Zaten kartların sorunlu olduğunu söylüyorsunuz. Acaba panel ve diğer bileşenleri sabit tutup anakartı daha sorunsuz bir seriyle değiştirme imkanı olur mu? Aynı model numarasının 2020 modelinde bir başka forum kullanıcınız sanırım bunu yapmış. Son olarak şunu sormak isterim. Led barlarda sorun varsa bir ya da birden fazla led devreden çıkmış mı olacaktır yoksa tüm ledler yandığı halde direnç değeri mi değişik olacaktır? Eğer ihtiyaç değilse led bar değişimine 650 -700 TL vermesem diye düşünüyorum.Tv de aydınlatmanın sönmesi kapatıp tekrar açtıktan sonra aydınlatmanın yanması led arızasıdır. Yazılım ile alakası yok.
Resim menüsünden parlaklığı değil arka aydınlatmayı kıstığınız zaman ledlerin ısınması azalacak ara sıra sönme süresi daha da uzayacaktır belkide hiç sönmeyecektir tam tersi yapılıp arka aydınlatma sonuna kadar açıldığında daha kısa sürede aydınlatma sönecek görüntü gidecektir. Bu da led arızasını belli eder.Öncelikle yanıtınız için çok teşekkür ederim. Bende başlangıçta aynı şekilde düşünmüştüm. Ancak fabrika ayarlarına döndürdükten sonra uzunca bir süre (2-5 gün) sorunsuz çalışmaya devam ediyor. Henüz demonte etmediğim için led bar arızasını teyit edemiyorum doğru olabilir. Ancak bazen görüntü panelindeki görüntünün de kaybolması, (Yalnızca led bar değil panelde de görüntü kayboluyor.) şüphelendiriyor. Zaten kartların sorunlu olduğunu söylüyorsunuz. Acaba panel ve diğer bileşenleri sabit tutup anakartı daha sorunsuz bir seriyle değiştirme imkanı olur mu? Aynı model numarasının 2020 modelinde bir başka forum kullanıcınız sanırım bunu yapmış. Son olarak şunu sormak isterim. Led barlarda sorun varsa bir ya da birden fazla led devreden çıkmış mı olacaktır yoksa tüm ledler yandığı halde direnç değeri mi değişik olacaktır? Eğer ihtiyaç değilse led bar değişimine 650 -700 TL vermesem diye düşünüyorum.
Linkteki yazılımı deneyin.Merhaba, Vestel 50UD8400 TV. Var Amazon prime video aboneliği aldım. Ancak TV bin uygulama marketinde yok. Yerleşik tarayıcı dan açmaya çalışıyorum video oynatılamıyor güncel değil uyarısı çıkıyor. Bunun bir çözümü varmıdır
Sn:7956040 700266
Pnl:23461572
Vpaz:20273565
acaba.
Mb100 Eski bir ana kart eklediğiniz resime göre tv de en güncel yazılım yüklü
Yanıt için çok teşekkür ederim. Evet bu cevapla durumu netleştirdim. Aynen anlattığınız gibi bir durum söz konusu. Hatta bugün led barların sağ ve sol bölümündekiler büyük oranda kısıldı-karardı. kapatıp açtıktan sonra geri geldi.Resim menüsünden parlaklığı değil arka aydınlatmayı kıstığınız zaman ledlerin ısınması azalacak ara sıra sönme süresi daha da uzayacaktır belkide hiç sönmeyecektir tam tersi yapılıp arka aydınlatma sonuna kadar açıldığında daha kısa sürede aydınlatma sönecek görüntü gidecektir. Bu da led arızasını belli eder.
Rica ederim.Yanıt için çok teşekkür ederim. Evet bu cevapla durumu netleştirdim. Aynen anlattığınız gibi bir durum söz konusu. Hatta bugün led barların sağ ve sol bölümündekiler büyük oranda kısıldı-karardı. kapatıp açtıktan sonra geri geldi.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Led bar temini kısmını çözüp değişimini gerçekleştireceğim.
By_Trol, Adem Helvacı,
Çok teşekkürler üstadResim menüsünden parlaklığı değil arka aydınlatmayı kıstığınız zaman ledlerin ısınması azalacak ara sıra sönme süresi daha da uzayacaktır belkide hiç sönmeyecektir tam tersi yapılıp arka aydınlatma sonuna kadar açıldığında daha kısa sürede aydınlatma sönecek görüntü gidecektir. Bu da led arızasını belli eder.
Üstad ilginize çok teşekkürler. Ancak ben dediğiniz gibi yaptım , yazılım güncelleme başarısız oldu uyarısı veriyor.Linkteki yazılımı deneyin.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.