K
kaya.cihat92
Aktif Üye
- 6 Kas 2017
- 555
adem bey mb120 yeni guncelleme varmı ufukta
Stargate0404' Alıntı:Adem bey merhaba
Bendeki regal 40R6080U tv va panel midir?
zxcasd' Alıntı:mb211 icin tesekkürler
Cashflow_52' Alıntı:mb120 yeni yazılım yükleyeyim bakalım tv kendi kendine açılıp kapanıyor arada düzelecek mi . 48ua9300
kaya.cihat92' Alıntı:adem bey mb120 yeni guncelleme varmı ufukta
Oottoo' Alıntı:merhaba,
1.sayfadaki çekirdek yazılım linkleri çalışmıyor. Daha önce yorum yapmama rağmen Hepsinin üzerinde gizli içerik resmi mevcut. Üyeliğim ile ilgili bir sorun olabilir mi?
Oottoo' Alıntı:merhaba,
1.sayfadaki çekirdek yazılım linkleri çalışmıyor. Daha önce yorum yapmama rağmen Hepsinin üzerinde gizli içerik resmi mevcut. Üyeliğim ile ilgili bir sorun olabilir mi?
Oottoo' Alıntı:Oottoo' Alıntı:merhaba,
Sorun çözüldü. Linkleri görebiliyorum.
Ancak, beni megaload diye bir siteye yönlendirdi. telefon numarama bir şifre yönlendirdiler. Sanırım şifreyi girersem telefon faturamda benden aylık üyelik ücrret tahsil edecekler? Doğrumudur? Bu işin başka yolu yok mu?
Oottoo' Alıntı:Oottoo' Alıntı:merhaba,
Sorun çözüldü. Linkleri görebiliyorum.
Ancak, beni megaload diye bir siteye yönlendirdi. telefon numarama bir şifre yönlendirdiler. Sanırım şifreyi girersem telefon faturamda benden aylık üyelik ücrret tahsil edecekler? Doğrumudur? Bu işin başka yolu yok mu?
Oottoo' Alıntı:Oottoo' Alıntı:Sorun çözüldü. Linkleri görebiliyorum.
ok. googledrive dan yükledim.