Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Maalesef yanıyor, Fabrika ayarınada döndürdüm. Enteresanı menüden ledi kapatınca kırmızı değilde yeşil yanıyor. Menü aslında çalışıyor ama yeşili tetikliyor.

Sıfırdan yazılım yüklemek mümkün mü acaba, Çözüm üretir mi, Forumda mevcut yazılımı bulamadım.

Servisi aradığımda sorunu anlatmama rağmen anlamadılar bile, Pek bir şey çıkacağını sanmıyorum
Yazılım ile uğraşmayın 0 850 222 4123 Arayıp arıza kaydı oluşturun öndeki led kartında sorun vardır.

D Çevrimdışı

dreamtex22 

Yeni Üye
14 Mar 2022
8
33
IMG_0321.jpg

İyi akşamlar...
Cihazımın seri numarası bu. Sorunum şu; son zamanlarda tek seferde açılmıyor. Zorlayınca ancak açabiliyorum. Defalarca fişi tak çıkart yapıyorum.
Versiyon güncellemem doğru olur mu? İşe yarar mı?
Anakart MB100
Merhaba sorunu nasıl çözdünüz acaba? bende aynı sorunu yaşıyorum tv çalışıyor ama kumandadan kapatınca mavi ışık yanıp sönüyor tekrar kumandadan açılmıyor fişi defalarca sök tak yapiyorum sabit mavi ışık gelince açılıyor sadece

7MB100 2.7.0.0.
bu versiyonu kurdum. Sorun düzelmedi.
Servis ile mi iletişime geçmem lazım.
Sorunum şu: TV normalde çalışıyor. Kumandadan kapatırsam tekrar kumandadan açılmıyor. Arkadan fişi sök tak yapıyorum. ışık sabitlenince açabiliyorum. Işık yanıp sönerse sabitlenmez ise açamıyorum.
Merhaba sorunu nasıl çözdünüz acaba? bende aynı sorunu yaşıyorum tv çalışıyor ama kumandadan kapatınca mavi ışık yanıp sönüyor tekrar kumandadan açılmıyor fişi defalarca sök tak yapiyorum sabit mavi ışık gelince açılıyor sadece

I Çevrimdışı

isobursa

Yeni Üye
15 Mar 2022
2
34
Merhaba , böyle bir bilgi paylaşım ortamı oluşturduğunuz için teşekkür ederim . 47PF9090 TV için daha önceden yazılım güncellemesi yapmıştım yıllar önce . Şu an v.3.6.2H versiyonunda . Forumda yeni bir versiyon var mı diye baktığımda "MB91 v376y Titanium" olduğunu gördüm ama tam emin olamadım uyum açısından . MB91 anakartım için güncel stabil bir versiyon var mı yoksa macerayı hiç gerek yok mu :)

vestel-47pf9090.jpg

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Merhaba , böyle bir bilgi paylaşım ortamı oluşturduğunuz için teşekkür ederim . 47PF9090 TV için daha önceden yazılım güncellemesi yapmıştım yıllar önce . Şu an v.3.6.2H versiyonunda . Forumda yeni bir versiyon var mı diye baktığımda "MB91 v376y Titanium" olduğunu gördüm ama tam emin olamadım uyum açısından . MB91 anakartım için güncel stabil bir versiyon var mı yoksa macerayı hiç gerek yok mu :)

vestel-47pf9090.jpg
Tv niz eski bir anakarta sahip olduğu için güncelleme ile + özellik gelmeyecek tv çalışıyorsa ellemeyin.

H Çevrimdışı

husohuso

Aktif Üye
16 Ocak 2018
93
merhaba üstadlarım benim televisyonum vestel 43ua9400
sitede verdiğiniz mb100 yazılımların alayını yükledim denedim
mb100 V.2.7.0.0 V2.15.14 V2.15.25 bunların hepsini denedim fakat bu yazılımlar youtube uygulama videolarda hatalar veriyor mesela 4K videolarda ekran kasarak titreyerek gösteriyor (internet bağlantım fiber 100mbit) 3D videolar ekranda parazit yada ara ara renk karıştırması yapıyor videolardan çıkınca ekran düzeliyor, VEWD market iptv uygulamalarda ssiptv ott veya bazı uygulamalarda sertifika yada güvenlik açığı hatası veriyor
tekrar eski yazılımları yüklüyorum v1.33.11 v1.34.14 v1.34.25 bunlarda ise tam tersi oluyor bazen ekran çakıyor
vestel servisini aradım bana şu bilgi verildi yazılımınız korsan oynanmış yazılım denildi bana mantıklı geldi çünkü bu yazılımları yüklemeden daha önce bu sorunlar yoktu bu konuda tavsiye forum üstadlarının desteğini bekliyorum

D Çevrimdışı

dreamtex22 

Yeni Üye
14 Mar 2022
8
33
merhaba üstadlarım benim televisyonum vestel 43ua9400
sitede verdiğiniz mb100 yazılımların alayını yükledim denedim
mb100 V.2.7.0.0 V2.15.14 V2.15.25 bunların hepsini denedim fakat bu yazılımlar youtube uygulama videolarda hatalar veriyor mesela 4K videolarda ekran kasarak titreyerek gösteriyor (internet bağlantım fiber 100mbit) 3D videolar ekranda parazit yada ara ara renk karıştırması yapıyor videolardan çıkınca ekran düzeliyor, VEWD market iptv uygulamalarda ssiptv ott veya bazı uygulamalarda sertifika yada güvenlik açığı hatası veriyor
tekrar eski yazılımları yüklüyorum v1.33.11 v1.34.14 v1.34.25 bunlarda ise tam tersi oluyor bazen ekran çakıyor
vestel servisini aradım bana şu bilgi verildi yazılımınız korsan oynanmış yazılım denildi bana mantıklı geldi çünkü bu yazılımları yüklemeden daha önce bu sorunlar yoktu bu konuda tavsiye forum üstadlarının desteğini bekliyorum
Merhaba yazılım güncelleme sebebiniz neydi yani nelerden dolayı rahatsız oldunuzda yazılım yükleme ihtiyacı hissettiniz? Birde yeni yüklediğiniz yazılımlarda eskisine göre ne gibi iyileştirmeler ve farklılıklar gözlemlediniz?Örneğin, bahsettiğiniz 2019 sürümü olan V.2.15.25 yazılımını yükledikten sonra menü renklerinde, uygulama simgelerinde v.s görsel olarak değişiklik oldumu biraz bahsedebilirmisiniz? Son olarak televizyonunuzun garantisi devam ediyor mu? Yetkili servis orjinal yazılım için ne kadar ücret talep etti

Geri
Üst Alt