Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
IMG_20220317_014607.jpg

Şunun güncel yazılımı nedir acaba paylaşma şansınız var mı
Yazılım link
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.

V Çevrimdışı

Volkansrky

Yeni Üye
17 Mar 2022
3
44
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Teşekkürler hocam yükledim en son sürümü bu mudur acaba tgs kanalları güncel değildi eski sürümde

3 Çevrimdışı

35raptor35

Yeni Üye
7 Şub 2022
7
30
Merhaba vestel 48ua9300 mb100 anakartlı exxen uygulaması varmı yazılımım son sürrümmü bilemedim yardımcı olurmusunuz teşekkürler

imagefac743abb6cf7e12.jpg

H Çevrimdışı

husohuso

Aktif Üye
16 Ocak 2018
93
Merhaba yazılım güncelleme sebebiniz neydi yani nelerden dolayı rahatsız oldunuzda yazılım yükleme ihtiyacı hissettiniz? Birde yeni yüklediğiniz yazılımlarda eskisine göre ne gibi iyileştirmeler ve farklılıklar gözlemlediniz?Örneğin, bahsettiğiniz 2019 sürümü olan V.2.15.25 yazılımını yükledikten sonra menü renklerinde, uygulama simgelerinde v.s görsel olarak değişiklik oldumu biraz bahsedebilirmisiniz? Son olarak televizyonunuzun garantisi devam ediyor mu? Yetkili servis orjinal yazılım için ne kadar ücret talep etti
En son yazılımı 2.15.25 yükleme sebebim televisyona yeni özellikler gelir umuduyla yükledim
Artıları mesela Netflix vardı blutv vardı normal kanalları izlerken eski sürüme göre görüntü daha canlı olmuş kalite artmış.
eksileri ise vewd de ssiptv izlerken ara ara sertifika yada güvenlik uyarısı ekrana çıkıyor sağlam m3u yüklememe rağmen izlerken donma ve donmasa bile ekran gidip geliyor sürekli kesiyor aynı m3u başka bir cihaza yüklendiğimde donma yada ekran kararma kesme olmuyor başka bir durum ise YouTube de 4k videoda ekran kasıyor ağır çekim gibi gösteriyor eski sürümde bu durum yoktu.
Not: V2 sürümlerin hepsinde görüntü kalitesi artmış ama panel ayarları sanırım normalin üzerine çıkarılmış normal görüntüler iyi fakat 4k görüntü kasıyor 3d görüntü ise parazitleniyor renkler bazen karışıyor V1 sizlerinde bunlar iyiydi
eski sürümde sadece ssiptvde m3u çok zor açılıyordu bazen hiç açmıyordu yani aklıma gelenler bunlar bu arada servis orjinal yazılım için 100tl istemişti 3 ay önce
yardım ve destekleriniz için şimdiden teşekürler

H Çevrimdışı

husohuso

Aktif Üye
16 Ocak 2018
93
En son yazılımı 2.15.25 yükleme sebebim televisyona yeni özellikler gelir umuduyla yükledim
Artıları mesela Netflix vardı blutv vardı normal kanalları izlerken eski sürüme göre görüntü daha canlı olmuş kalite artmış.
eksileri ise vewd de ssiptv izlerken ara ara sertifika yada güvenlik uyarısı ekrana çıkıyor sağlam m3u yüklememe rağmen izlerken donma ve donmasa bile ekran gidip geliyor sürekli kesiyor aynı m3u başka bir cihaza yüklendiğimde donma yada ekran kararma kesme olmuyor başka bir durum ise YouTube de 4k videoda ekran kasıyor ağır çekim gibi gösteriyor eski sürümde bu durum yoktu.
Not: V2 sürümlerin hepsinde görüntü kalitesi artmış ama panel ayarları sanırım normalin üzerine çıkarılmış normal görüntüler iyi fakat 4k görüntü kasıyor 3d görüntü ise parazitleniyor renkler bazen karışıyor V1 sizlerinde bunlar iyiydi
eski sürümde sadece ssiptvde m3u çok zor açılıyordu bazen hiç açmıyordu yani aklıma gelenler bunlar bu arada servis orjinal yazılım için 100tl istemişti 3 ay önce
yardım ve destekleriniz için şimdiden teşekürler
üstadım cevaplamadınız

H Çevrimdışı

husohuso

Aktif Üye
16 Ocak 2018
93
üstadlarım vestel 43ua9400 mb100 oynanmamış yüzde yüz fabrika full kök yazılım varmı acaba servislerin elinde olan yazılım

IMG_20220315_20451762688b6c2beed320.jpg

H Çevrimdışı

husohuso

Aktif Üye
16 Ocak 2018
93
b
Tv deki sorun nedir?
hiç bir işe yaramıyor bu güncel yazılımlar 4K ve 3D de problemler var
eski sürümünde bu sorunlar yoktu

Tv deki sorun nedir?

hatta vewd store de güvenlik ve sertifika hataları veriyor

b

televisyonun kendi üzerinden 1.34.25 e kadar yükseltmişti televizyonu kullanmaya başladığımdan bu yana
sonra güncelleme almadı bende bu tavsiyeforum daki yazılımları yükledim yazdığım sorunlar başladı

H Çevrimdışı

husohuso

Aktif Üye
16 Ocak 2018
93
b

televisyonun kendi üzerinden 1.34.25 e kadar yükseltmişti televizyonu kullanmaya başladığımdan bu yana
sonra güncelleme almadı bende bu tavsiyeforum daki yazılımları yükledim yazdığım sorunlar başladı
cevap vermediniz

Geri
Üst Alt