Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
cengefe' Alıntı:Teşekkürler
Rica ederim,Sonuç bilgisi vermeyi unutmayın lütfen. :
cengefe' Alıntı:Teşekkürler
dustwashere' Alıntı:arkadaşlar. sahip olduğum şablonun belirlenmesine yardım eder arkadaşlar. sahip olduğum şablonları belirlememde bana yardımcı ol (mb120 veya başka neler? gelecekte hangi bellenimi yükleyeceğini neyi anlarım?)
IPS veya VA ne tür bir panel olduğumu nasıl anlarım?
burada hizmet menüsünden bir fotoğraf var
TV Procaster 55UNB800HEK (LED 4K)
teknik özellikler burada
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Türkçe dil için özür dileriz - çeviri Google çevirmen
Ado' Alıntı:You have write to your tv Serial number please :
Ado' Alıntı:masolak' Alıntı:
Evet Televizyonumun anakartı MB100 ve söylediğin son sürüm yüklü. Ancak Huawei P10 lite telefonum ile mirroring bağlantı yapamıyorum. Yani ekran yansıtma olmuyor. Ama aynı ekran yansıtma olayı esksi telefnum olan ASUS zenfone 5 ile oluyor. TV'nin yazılımından mı kaynaklanıyor çözemedim? ne dersiniz?
Ayrıca TV'nin seri nosu sanırım TV'nin arkasındaymış Benim TV duvara monte nasıl temin edebilirim?
Ekran yansıtma sorunları nadir telefon uyumsuzluklarında oluyor. vestel capcanlı destek hattına yazarmısınız rica etsem.
Seri numarası ya arkada ya da kutuda olur. Eğer denemek isterseniz, henüz okeyini almadığım MB100 çekirdek yazılımı vereyim deneyin. Yine de en güvenli yol seri numarasıdır. :
dustwashere' Alıntı:Ado' Alıntı:You have write to your tv Serial number please :
SN: 7909404 700406
I'm sure it's a vestel chassis
masolak' Alıntı:Ado' Alıntı:masolak' Alıntı:Evet Televizyonumun anakartı MB100 ve söylediğin son sürüm yüklü. Ancak Huawei P10 lite telefonum ile mirroring bağlantı yapamıyorum. Yani ekran yansıtma olmuyor. Ama aynı ekran yansıtma olayı esksi telefnum olan ASUS zenfone 5 ile oluyor. TV'nin yazılımından mı kaynaklanıyor çözemedim? ne dersiniz?
Ayrıca TV'nin seri nosu sanırım TV'nin arkasındaymış Benim TV duvara monte nasıl temin edebilirim?
Ekran yansıtma sorunları nadir telefon uyumsuzluklarında oluyor. vestel capcanlı destek hattına yazarmısınız rica etsem.
Seri numarası ya arkada ya da kutuda olur. Eğer denemek isterseniz, henüz okeyini almadığım MB100 çekirdek yazılımı vereyim deneyin. Yine de en güvenli yol seri numarasıdır. :
Faturalara neden seri numaralarını yazmazlar anlamıyorum. Ekran yansıtma için Vestel Capcanlı destek hattına yazarım.
En son sürümü gönderebilirseniz sevinirim. Ayrıca son sürümden memnun kalmazsam aynı yazılım yükleme kurallarına uyarak bir önceki sürüme geçebilir miyim? yoksa fabrika ayarlarını döndürmem mi gerekir?
Teşekkürler.
Ado' Alıntı:dustwashere' Alıntı:arkadaşlar. sahip olduğum şablonun belirlenmesine yardım eder arkadaşlar. sahip olduğum şablonları belirlememde bana yardımcı ol (mb120 veya başka neler? gelecekte hangi bellenimi yükleyeceğini neyi anlarım?)
IPS veya VA ne tür bir panel olduğumu nasıl anlarım?
burada hizmet menüsünden bir fotoğraf var
TV Procaster 55UNB800HEK (LED 4K)
bu televizyonda mb120 ve 2.45.1.0 : var yazılım dikkatinizi çektimi ??? bizdeki MB120-2.43.2.0 :yuh: doğrumu gördüğüm ???
Ado' Alıntı:Sota' Alıntı:Vay Arkadas Ellerıne Saglık
Dokturmussun :
:
Buradan sonrası artık google index kısmında. Malum, google da MB100 MB120 ile ilgili yazılım ve bilgi arayanlar için çıkan adres belli. (Şimdilik)
thank you very much for your helpAdo' Alıntı:dustwashere' Alıntı:Ado' Alıntı:You have write to your tv Serial number please :
Your TV's spec
product number V10105256
Made date 04/11/2017
Mainboard 17MB120
Panel ID LG IPS
TV Software is ACTUEL :
Ado' Alıntı:masolak' Alıntı:Ado' Alıntı:Ekran yansıtma sorunları nadir telefon uyumsuzluklarında oluyor. vestel capcanlı destek hattına yazarmısınız rica etsem.
Faturalara neden seri numaralarını yazmazlar anlamıyorum. Ekran yansıtma için Vestel Capcanlı destek hattına yazarım.
En son sürümü gönderebilirseniz sevinirim. Ayrıca son sürümden memnun kalmazsam aynı yazılım yükleme kurallarına uyarak bir önceki sürüme geçebilir miyim? yoksa fabrika ayarlarını döndürmem mi gerekir?
Teşekkürler.
Dönülebiliyor lakin benim downgrade tercihim daha düşük sürüme full ile formatlayıp sonra çekirdek ile upgrade etmek (Tabi direkt olarak geçmek istediğiniz sürüme full olarak da geçebilirsiniz daha makuldür)
Önce görüşün azizim sonra bakarız yazılım işlerine.
Ayrıca depodan hangi ürün sevk edilir bilinmez o nedenle faturalara seri no yazılmaz. Bunun dışında olası ürün değişimlerinde yasal boşluk doğar. :
zaforza' Alıntı:Ekran yansıtma sorunu benimde başıma geldi hatta Ado hocamada yazmıştım, telefonum lg g2 baglanmiyordu ancak başka markaları deneyince bağlandığını gordum telefonda 5.0 yüklüydü ısınma ve batarya sorunundan dolayı 4.2 surumune geri döndüm ve aynı telefonla artık sorunsuz bağlanabiliyor um yani versiyon bile farkettirebiliyor.
dustwashere' Alıntı:thank you very much for your helpAdo' Alıntı:dustwashere' Alıntı:
Your TV's spec
product number V10105256
Made date 04/11/2017
Mainboard 17MB120
Panel ID LG IPS
TV Software is ACTUEL :
I'm confused
mb120 and 17mb120 are different motherboards? or the same? and in the first message there is no version 2.45.1.0 - this means that I have firmware which is not yet officially?
or mb120 and 17mb120 is a "full" and "not a full" version of the boards? Help me to understand. a lot of TVs of different brands on this chassis
on the back of my TV 4 x HDMI 2.0, 3 x USB - can it