teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
AçılmazMB100 49ua 9300 model vestel tv ye Turkcell tv menüye geldi.Ancak sayfa açılıyor.videolar açılmıyor.Çekirdek Yazılım 2.15.25.Reset atsam açılırmı acaba
AçılmazMB100 49ua 9300 model vestel tv ye Turkcell tv menüye geldi.Ancak sayfa açılıyor.videolar açılmıyor.Çekirdek Yazılım 2.15.25.Reset atsam açılırmı acaba
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
vestel 55ua8990 android 4k 140 ekran. TV var . Hiç güncellenmedi . Lütfen yardımcı olun güncelleme içinMB100 49ua 9300 model vestel tv ye Turkcell tv menüye geldi.Ancak sayfa açılıyor.videolar açılmıyor.Çekirdek Yazılım 2.15.25.Reset atsam açılırmı acaba
Tv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin.vestel 55ua8990 android 4k 140 ekran. TV var . Hiç güncellenmedi . Lütfen yardımcı olun güncelleme için
Tv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin.
Android tv için manuel güncelleme yok marka sahibi firma internet üzerinden güncelleme gönderirse tv yazılımı çekecektir.
Hesap bilgileriniz doğru ise tv yi sıfırlayıp tekrar kurulum yapın. Telefonu sıfırlamak gibi
TV YouTube ye girmiyor .googy hesabı ekleyemiyirum . Hatalı diyor . Doğrulama kısmı da gelmiyor .
Titanium.mb97 seg var bende. titanyum ve carbon seçeneklerinden hangisini indireceğim
ANDROİD VESTEL Yazılım Yükleme Talimatı 17MB300
130 V3 kapsamamaktadırMerhaba, yoda v3 mb130 için exxen izleyebileceğim update var mı acaba? Teşekkürler şimdiden.
evet şimdi öğrendim ben de. Teşekkürler ilginize.130 V3 kapsamamaktadır
Exxen Vestel Smart TV de
Bugün dikkatimi çekti daha önce konu açıldı mı bilmiyorum Smart menüye exxen kısayolu gelmiş deneyen kullanan var mı Üyeliğim olmadığı için deneme imkanım yok o yüzden bakmadım da nasıldır diyetavsiyeforumu.com