teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Hımm, eline sağlık fikoYok o güncelleme yapmak istemiş YouTube'dan ulaştı
Hımm, eline sağlık fikoYok o güncelleme yapmak istemiş YouTube'dan ulaştı
Yeri burası değil tabii,ama pilleri değiştir benceYeri burası mı bilmiyorum ama Vestel 65UD9000 Tv kumandası geç algılıyor gerek netflix olsum gerek uydu yayınında olsun. Pille mi alakalı yoksa değişmesi mi gerek
Güncel yazılım link
Arkadaşlar merhaba Toshiba TV yazılımı güncel değil diye düşünüyorum. Çoğu Toshiba android smart TV lerin menüleri uygulama alanı vs hep farklı. Bendeki eski gibi geliyor. Eskiyse nasıl güncelleyebilirim?
Toshiba
Model: 55U6763DAT smart TV 4K
Teşekkür ederim. ??Güncel yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Anakart eski model olduğu için çok ta fazla bir değişiklik olmayacaktı en azından tv nizde en güncel yazılım yüklü oldu.Teşekkür ederim. ??
Dediğiniz gibi sırasıyla yaptım. Yazılım yüklendi dedi. Açıldı kapandı. İlk kurulumu yaptım. Ama bir değişiklik olmadı. Son durumu bu:
Olmuştur mutlaka ,bazen bizim istediklerimiz değil de firmanın "düzeltme yazılımları" veriliyor "yükseltme" içinde.Ama senin tvde değişiklik olmuş ,versiyondan belliTeşekkür ederim. ??
Dediğiniz gibi sırasıyla yaptım. Yazılım yüklendi dedi. Açıldı kapandı. İlk kurulumu yaptım. Ama bir değişiklik olmadı. Son durumu bu:
2018 de almıştım 3 yıl oldu. O zaman da dikkat etmedim düğün kargaşasına geldi. Belki de zaten yenisi yoktur o zaman bilemiyorum ?Anakart eski model olduğu için çok ta fazla bir değişiklik olmayacaktı en azından tv nizde en güncel yazılım yüklü oldu.
Evet 2.45.3'ten 2.45.10'a yükselmiş. Teşekkür ederimOlmuştur mutlaka ,bazen bizim istediklerimiz değil de firmanın "düzeltme yazılımları" veriliyor "yükseltme" içinde.Ama senin tvde değişiklik olmuş ,versiyondan belli
Öncesi:
Sonrası:
Elektronik teknolojisi için üç yıl çok uzun bir süre2018 de almıştım 3 yıl oldu. O zaman da dikkat etmedim düğün kargaşasına geldi. Belki de zaten yenisi yoktur o zaman bilemiyorum ?
Evet 2.45.3'ten 2.45.10'a yükselmiş. Teşekkür ederim