Üzerindeki yazılım orijinal ise bazı HI-LEVEL tv lerin kumandası farklıdır Vestel vs kumanda ile çalışmaz.![]()
hi lewel tv için yazılım lazım. sorunu kumanda algılamıyor.
Yanlış yazılım yüklediyseniz orijinal kumanda çalışmaz.
Hangisi ?
Üzerindeki yazılım orijinal ise bazı HI-LEVEL tv lerin kumandası farklıdır Vestel vs kumanda ile çalışmaz.![]()
hi lewel tv için yazılım lazım. sorunu kumanda algılamıyor.
Ekrana bakmana göre ?Sana göre mi sağ? Bana göre mi sağ?
yazılım yüklemedim kendi orginal yazılımı çoğu zaman kumanda algılamıyor kumanda denendi.Üzerindeki yazılım orijinal ise bazı HI-LEVEL tv lerin kumandası farklıdır Vestel vs kumanda ile çalışmaz.
Yanlış yazılım yüklediyseniz orijinal kumanda çalışmaz.
Hangisi ?
Yazılım ile alakası olmaz. Alıcı göz IR kartında oksitlenme , lehim temassızlığı veya arızalı parça vardır.yazılım yüklemedim kendi orginal yazılımı çoğu zaman kumanda algılamıyor kumanda denendi.
@Adem Helvacı selam usta, yardımına ihtiyacım var lütfen televizyonumu yenilemek için eksiksiz bir yazılım arıyorum, marka: westwood, model 75LED9000, panel: VES750QNTL, anakart: Vestel 170mb130s, kötü bir güncellemeden sonra tv artık çalışmıyor, kilitli kalıyor bekleme modunda görüntü yok ses yok. eğer bana yardım edebilirsen lütfen. teşekkür ederimEst-ce bon pour vous? Est-ce que c'est bon pour moi ?
Merhaba; Televizyonun arka kapak etiketini paylaşabilirseniz @By_Trol @TEKNOwest @fikoloji ustalarımız destek olabilir diye düşünüyorum fakat eğer ihraç ürün ise bir kesinlik veremiyorum.@Adem Helvacı selam usta, yardımına ihtiyacım var lütfen televizyonumu yenilemek için eksiksiz bir yazılım arıyorum, marka: westwood, model 75LED9000, panel: VES750QNTL, anakart: Vestel 170mb130s, kötü bir güncellemeden sonra tv artık çalışmıyor, kilitli kalıyor bekleme modunda görüntü yok ses yok. eğer bana yardım edebilirsen lütfen. teşekkür ederim
Bonjour; Si vous pouvez partager l'étiquette de couverture arrière du téléviseur @By_Trol @TEKNOwest @fikoloji Je pense que nos maîtres peuvent vous aider , mais si c'est un produit d'exportation, c'est une certitude, je ne peux pas.
Yurt dışı tv maalesef arşivimde uygun yazılım yok. @yokoono Ustayı etiketledim. Arşivinde var ise yardımcı olur. Ana kart resmini de eklemenizi ister.
Merci à tousMalheureusement, il n'y a pas de logiciel approprié dans mes archives pour la télévision à l'étranger. @yokoono J'ai tagué le maître. Cela aide si vous l'avez dans vos archives. Il vous invite également à ajouter l'image de la carte principale.
Tv deki sorun nedir?17MB96 - MB91R3 - MB92R4 3.7.6.L Bana bu yazılımı verebilirmisinz, Televizyonu Hilevel, Menüde baktığım mb96 yazıyor