Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Програмне забезпечення, необхідне для заміни 17MB82S на 17MB211S

такого програмного забезпечення немає, якби була така технологія, ми б лише змінили материнську плату і користувались нею до смерті :))))

I Çevrimdışı

iprahim

Yeni Üye
19 Haz 2021
7
28
Merhaba,
Forumunuza yeni katıldım. Çok yararlı ve ciddi emek edilmiş. öncelikle emeği geçenlere çok teşekkür ve takdirler...
24 inch Vestel TV de kendiliğinden açılamama, kimi zaman açıldığında kendiliğinden kapanma, ses ve görüntüde takılma sorunları var. Full yazılım rica edebilirmiyim lütfen. Özellikleri aşağıya ekliyorum. Çok teşekkürler.

vest1.jpg
vest2.jpg

I Çevrimdışı

iprahim

Yeni Üye
19 Haz 2021
7
28
Merhaba,
Forumunuza yeni katıldım. Çok yararlı ve ciddi emek edilmiş. öncelikle emeği geçenlere çok teşekkür ve takdirler...
24 inch Vestel TV de kendiliğinden açılamama, kimi zaman açıldığında kendiliğinden kapanma, ses ve görüntüde takılma sorunları var. Full yazılım rica edebilirmiyim lütfen. Özellikleri aşağıya ekliyorum. Çok teşekkürler.

vest1.jpg
vest2.jpg
Yoksa giriş sayfasındaki KURTARMA yazılımı bu işi görür mü? Tam emin olamadım...

K Çevrimdışı

Kunak75

Yeni Üye
17 Ocak 2021
13
44
merhaban ben yeniyim hu konuda.2019 da aldiigm vestle.tv ye suana kadar guncelleme gelmedi ama nusteri temsilcisini aradiginmda garantisi bittiig icin servis uzerinden saglaniyor diyor...

ve smart tv de YouTube de ve bazi web sitelerinde donma yapiyor..musteri tem.aradim servis gelip guncelleme yapar dedi buyuk ihtimalle sorun ( youtube nin guncel olmamasi ) suan tv ye baktığım da
Kayıtlı ürününüzün modeli VESTEL SM.48FD7300 LED TV...

yazilim ise suan ki( V.3.26.15.0 ) yeni cikan yazilim varmi yada varsa nasil öğrenebilirim..
ve yazılım varsa nasil ulasip yükleyebilirim.

IMG_20210620_160019.jpg

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
merhaban ben yeniyim hu konuda.2019 da aldiigm vestle.tv ye suana kadar guncelleme gelmedi ama nusteri temsilcisini aradiginmda garantisi bittiig icin servis uzerinden saglaniyor diyor...

ve smart tv de YouTube de ve bazi web sitelerinde donma yapiyor..musteri tem.aradim servis gelip guncelleme yapar dedi buyuk ihtimalle sorun ( youtube nin guncel olmamasi ) suan tv ye baktığım da
Kayıtlı ürününüzün modeli VESTEL SM.48FD7300 LED TV...

yazilim ise suan ki( V.3.26.15.0 ) yeni cikan yazilim varmi yada varsa nasil öğrenebilirim..
ve yazılım varsa nasil ulasip yükleyebilirim.

IMG_20210620_160019.jpg
MB110S YENİ YAZILIM
Yazılımınız burada güncel klasör den carbon olanı indirip yükleyin, ardından TV yi muhakak fabrika ayarlarına çevirin.

bydublor Çevrimdışı

bydublor 

Aktif Üye
10 Ara 2017
242
Bu mb130 smartsiz model icin cok uzun zamandir yeni yazilim calismasi yok sanirim değil mi ? cihazlar atil kaldi

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Merhaba,

vest1.jpg
vest2.jpg
Yazılım link
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Bu mb130 smartsiz model icin cok uzun zamandir yeni yazilim calismasi yok sanirim değil mi ? cihazlar atil kaldi
Ara sıra smartlı modellere internet üzerinden (Otadan) Yazılım güncellemesi gönderiliyor. Smartsızlara ise manuel güncelleme yapmak gerekir. Tv çalışıyorken uzaktan kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin. Güncelleme var mı kontrolünü yapalım.

I Çevrimdışı

iprahim

Yeni Üye
19 Haz 2021
7
28
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Ilginiz ve cevabınız için çok teşekkür ederim. Yazılımı yükledikten sonra herşey düzeldi, açılıp kapanma, görüntü donmaları vs. herşey ortadan kalktı. Fakat daha önce olmayan farklı bir sorun ortaya çıktı. TV hoparlörden ses çıkmıyor! Uzaktan kumanda ses ayarı yaparken kulaklık simgesi çıkıyor ve kulaklık takıldığında ses kulaklıktan normal geliyor. Ancak kulaklığı çıkarınca hoparlörden ses yok! Ayrıca ses ayarında kulaklık modu asla değişmiyor. Yardımınızı rica ediyorum lütfen. Sağolun...

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Ilginiz ve cevabınız için çok teşekkür ederim. Yazılımı yükledikten sonra herşey düzeldi, açılıp kapanma, görüntü donmaları vs. herşey ortadan kalktı. Fakat daha önce olmayan farklı bir sorun ortaya çıktı. TV hoparlörden ses çıkmıyor! Uzaktan kumanda ses ayarı yaparken kulaklık simgesi çıkıyor ve kulaklık takıldığında ses kulaklıktan normal geliyor. Ancak kulaklığı çıkarınca hoparlörden ses yok! Ayrıca ses ayarında kulaklık modu asla değişmiyor. Yardımınızı rica ediyorum lütfen. Sağolun...
MB82 Anakartlı tv lerin yaklaşık iki yıldır tek güncelleme yazılımı var. 1.3.7 Bu yazılımın kulaklık ile alakası yok kulaklık girişini sürekli kullanan bir kullanıcı iseniz. Kulaklık girişinde sorun olabilir. Tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurup sonucu yazın. Sonuç olumsuz ise full yazılım bakalım.

Geri
Üst Alt