Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

I Çevrimdışı

iprahim

Yeni Üye
19 Haz 2021
7
28
MB82 Anakartlı tv lerin yaklaşık iki yıldır tek güncelleme yazılımı var. 1.3.7 Bu yazılımın kulaklık ile alakası yok kulaklık girişini sürekli kullanan bir kullanıcı iseniz. Kulaklık girişinde sorun olabilir. Tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurup sonucu yazın. Sonuç olumsuz ise full yazılım bakalım.
Kulaklık girişini asla kullanan bir kullanıcı değilim. Kulaklıktan hiç gelmese de TV nin sesini duyabilsem çoktan razıyım. Dediğinizi yaptım ve ilk kurulumu başlattım. Herşey ok ancak TV nin kendi hoparlöründen ses gelmeme sorunu aynen devam ediyor. Uzaktan kumanda Volume de kulaklık işareti var ve kulaklıktan ses normal ve düzeyi ayarlanabilir biçimde geliyor. Ancak kulaklık çekildiğinde veya yeni açıldığında TV den ses yok! Full yazlılım konusunda yardımlarınızı bekliyorum lütfen. İlginiz için minnettarım, çok teşekkürler.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Kulaklık girişini asla kullanan bir kullanıcı değilim. Kulaklıktan hiç gelmese de TV nin sesini duyabilsem çoktan razıyım. Dediğinizi yaptım ve ilk kurulumu başlattım. Herşey ok ancak TV nin kendi hoparlöründen ses gelmeme sorunu aynen devam ediyor. Uzaktan kumanda Volume de kulaklık işareti var ve kulaklıktan ses normal ve düzeyi ayarlanabilir biçimde geliyor. Ancak kulaklık çekildiğinde veya yeni açıldığında TV den ses yok! Full yazlılım konusunda yardımlarınızı bekliyorum lütfen. İlginiz için minnettarım, çok teşekkürler.
Full yazılım link
Bir önceki yazılım yüklemesindeki gibi uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşu ile yüklenecek

I Çevrimdışı

iprahim

Yeni Üye
19 Haz 2021
7
28
Full yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Bir önceki yazılım yüklemesindeki gibi uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşu ile yüklenecek
Dediğiniz gibi yeni yolladığınız yazılımı

yükledim ancak ses de hiçbir değişiklik yok. Herşey tamam ancak ses sadece kulaklıkta var ve TV nin kendi hoparlör sisteminden gelen ses yok! Kulaklık takılı değilken ses ayar görüntüsünü ekliyorum. Yardımlarınız için çok teşekkürler gerçekten.

Ses.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Dediğiniz gibi yeni yolladığınız yazılımı

yükledim ancak ses de hiçbir değişiklik yok. Herşey tamam ancak ses sadece kulaklıkta var ve TV nin kendi hoparlör sisteminden gelen ses yok! Kulaklık takılı değilken ses ayar görüntüsünü ekliyorum. Yardımlarınız için çok teşekkürler gerçekten.

Ses.jpg
Anakarttaki kulaklık girişi arızalı yazılımsal değil

I Çevrimdışı

iprahim

Yeni Üye
19 Haz 2021
7
28
Anakarttaki kulaklık girişi arızalı yazılımsal değil
Çok net anlaşılmıştır. Sabırlı cevaplarınız ve yardımlarınız için çok sağolun.

Kulaklık girişine stereo speaker takarak bu işi çözebilirim tabii. Fakat orijinal haliyle çözebilseydim keşke?

Son olarak şunları sormak isterim:
  • Ana kart değişerek sorun çözülecekse, güvenilir ve düzgün bir anakart bulabilirmiyim ve maliyeti ne olur?
  • Anakartta sadece kulaklık giriş yerini tamir/değişim mümkün müdür? Tekrar çok sağolun…

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Çok net anlaşılmıştır. Sabırlı cevaplarınız ve yardımlarınız için çok sağolun.

Kulaklık girişine stereo speaker takarak bu işi çözebilirim tabii. Fakat orijinal haliyle çözebilseydim keşke?

Son olarak şunları sormak isterim:
  • Ana kart değişerek sorun çözülecekse, güvenilir ve düzgün bir anakart bulabilirmiyim ve maliyeti ne olur?
  • Anakartta sadece kulaklık giriş yerini tamir/değişim mümkün müdür? Tekrar çok sağolun…
Sadece kulaklık girişi değiştirilebilir.

A Çevrimdışı

Atga07

Yeni Üye
22 Haz 2021
2
31
IMG_20210622_215148.jpg
Merhabalar forumda yeniyim. Televizyonum vestel 49ud9300 4k smart tv. Yeni yazılım mevcutmudur en son 2018 de güncellenmiş gözüküyor. Şimdiden teşekkür ederim. :bye

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
IMG_20210622_215148.jpg
Merhabalar forumda yeniyim. Televizyonum vestel 49ud9300 4k smart tv. Yeni yazılım mevcutmudur en son 2018 de güncellenmiş gözüküyor. Şimdiden teşekkür ederim. :bye
Güncelleme yazılım link
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.

A Çevrimdışı

asdwasdw123

Yeni Üye
27 Ocak 2021
4
37
seg marka tv logodan sonra kırmızı ısık yanıyor ve ekran kararıyor,ne yapabilirim.şimdiden teşekkurler
Model No: LE24SAT275-W PLUS
SN : 7714159600011

Arkadaşlar tv siz kaldım acil yardım edin

O Çevrimdışı

onur46

Aktif Üye
7 Şub 2019
134
37
merhaba hi level tv de cihaz kumandadan acılıyor fakat sonrasında kumanda hıc ıslem yapmıyor cıhaz normal calısıyor kumanda 1 kez actıktan sonra hıc bı ıslem yapmıyor yazılımsal olabılır mı yazsılım konusunda desteklerınızı rica ederim

900.jpg

901.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
merhaba hi level tv de cihaz kumandadan acılıyor fakat sonrasında kumanda hıc ıslem yapmıyor cıhaz normal calısıyor kumanda 1 kez actıktan sonra hıc bı ıslem yapmıyor yazılımsal olabılır mı yazsılım konusunda desteklerınızı rica ederim

900.jpg

901.jpg
Denemek isterseniz yazılım link
Kumanda üzerindeki OK tuşu ile yüklenecek

Geri
Üst Alt