MB100 Girip stabil olanı yükleyinizhocam benim tv v.0.1.33.5 --MB100
mb100 olan dosyaya girdim ve maalesef v.0.1.33.5 e uygun dosya bulamadım
MB100 Girip stabil olanı yükleyinizhocam benim tv v.0.1.33.5 --MB100
mb100 olan dosyaya girdim ve maalesef v.0.1.33.5 e uygun dosya bulamadım
Yazılım linkMerhaba arkadaşlar. Uzun süredir uğrayamadım.İnşallah herkes iyidir.
Yazlık için geçen eylülde aldığım techwood 43 inç 4k tv nin servis menüsü v.5.34.1.4 anakart da MB130E
Burada mb30E olması sorun oluşturur mu?Güncelleme yapacağım. Dosya da doğru mudur ? Şimdiden teşekkür ederim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yaparız abi ama android direk yazılımı onlaine alıyor. Yine takip ediyorumYeni nesil anakartlar için de bir bölüm olacak mı sevgili F fikoloji ?
Her ne kadar android de olsa bu ürün grubu için de destek vermek lazım.
Biliyorum androidlerin yazılım boyutları büyük, yine de hem yazılımına hem de yükleme yönergelerine ihtiyaç olur diye düşünüyorum
17MB82 güncelleme;
Mb82 güncel 1.3.7
Yok ne yazikki, tek sürüm tek temaF fikoloji ustam bu 1.3.7 core yazılımı sadece blackpearl teması ile mi mevcut? Bu sürümün kendi vestel vpaz teması ile olanı da var mıdır arşivleri falan kurcalasanız birşeyler çıkar mı ?️ Varsa bulunursa internette bir ilk olacak ?
Tüh ya ? Peki full yazılım olarak var mıdır çıkarsa hemen öbür konuya barkod atayım ?Yok ne yazikki, tek sürüm tek tema
Eyvallah kardeşim ne olur ne olmaz şu android servis menü girişi yazılım yüklemesi vs diye bir video yapar foruma atarsan çok makbule geçer, sonra ablası geçeryaparız abi ama android direk yazılımı onlaine alıyor. Yine takip ediyorum
boyut sıkıntımız yok Sota çalışıyor.