Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Good day, everyone. I have a problem with my Toshiba 17mb230. After changing in my swprofile with Vestel Toolbox now my TV starts> logo> reboots. I have the original swprofile file, but how do I restore it now?
Is your TV on a starting loop? If not, prepare a file with the name "Profile", save your original SW profile in it and reload it with usb op from the service menu. If you answer yes, you will need to install the full software. Because your TV is an export product, it is difficult to find the software that came with your TV. The complete software of Mb230 is compatible and can be installed for different brands. However, this time the problem is with the remote control as your TV is Toshiba. Image degradation can also occur. However, these issues can be resolved by attempting to install other complete software. You can find the mb230 software shared on the forum and try to install it. But first, buy a universal controller.

S Çevrimdışı

Sibotura

Yeni Üye
29 Mar 2021
15
44
Ваш телевизор находится в режиме запуска? Если нет, подготовьте файл с именем «Профиль», сохраните в нем свой исходный профиль ПО и перезагрузите его с помощью usb op из сервисного меню. Если вы ответите «да», вам нужно будет установить полную версию программного обеспечения. Поскольку ваш телевизор является экспортным продуктом, трудно найти программное обеспечение, поставляемое с вашим телевизором. Полное программное обеспечение Mb230 совместимо и может быть установлено для различных производителей. Однако на этот раз проблема связана с пультом дистанционного управления, поскольку ваш телевизор Toshiba. Также может произойти ухудшение изображения. Однако эти проблемы можно решить, попытавшись установить другое полное программное обеспечение. Вы можете найти программное обеспечение mb230, опубликованное на форуме, и попробовать его установить. Но сначала купите универсальный контроллер.
Yes, I have bootloop. I can't start service menu. Thanks
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Оk, Thanks. How to upgrade now? I have dowload Toshiba mb230.bin, now i need to put it on usb fat32 that all? is it only one file .bin correct?

Son düzenleme:
hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Save all software without folder to USB (fat32) and connect to TV. Press and hold the OK button on the TV remote control and plug it in. When the standby lamp starts flashing rapidly, release the OK button.
After this process, I remind you that your remote control will probably not work and the image may be distorted. If you don't have another remote control, you won't be able to do anything else. If the image is corrupt, you need to find other software on the forum and try to install it.

M Çevrimdışı

murican 

Aktif Üye
7 Tem 2018
130
49
48UA9300 Mb100 anakartlı 4K tv sahibiyim.Hoşbulduk ustamın panasonic çekirdek yazılımını kullanıyorum.Elimde tv nin kurtarma yazılımı var.Mb100 uyabilecek mb110 veya daha üst çekirdek yazılım yüklesem uygun olurmu.Ustalar yardımcı olursa sevinirim

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
48UA9300 Mb100 anakartlı 4K tv sahibiyim.Hoşbulduk ustamın panasonic çekirdek yazılımını kullanıyorum.Elimde tv nin kurtarma yazılımı var.Mb100 uyabilecek mb110 veya daha üst çekirdek yazılım yüklesem uygun olurmu.Ustalar yardımcı olursa sevinirim
Ayni marka anakarta sahip farkli marka tv lerin yazilimlarini yüklemek ile farkli anakart modellerinin yazilimlarini yüklemeyi denemek farkli seyler..Eger olurda yazilim islemi baslarsa büyük ihtimalle anakartinizde saece format islemi gerceklesir yazilim yükleme islemi basarisiz olur ve sadece özel arac gerektiren eprom yükleme islemi ile karti kurtarirsiniz.Bu riski aliyorsaniz deneyebilirsiniz

M Çevrimdışı

murican 

Aktif Üye
7 Tem 2018
130
49
Ayni marka anakarta sahip farkli marka tv lerin yazilimlarini yüklemek ile farkli anakart modellerinin yazilimlarini yüklemeyi denemek farkli seyler..Eger olurda yazilim islemi baslarsa büyük ihtimalle anakartinizde saece format islemi gerceklesir yazilim yükleme islemi basarisiz olur ve sadece özel arac gerektiren eprom yükleme islemi ile karti kurtarirsiniz.Bu riski aliyorsaniz deneyebilirsiniz
Yok hocam o zaman çok riskli.Ben beinconnect uygulamasının portalda olmasını istedim.Besttürkmenin Puhu tv dosyasının üzerine 2.7.0.0 yüklediğimde bein connect tivibu puhu tv hepsi sorunsuz çalışıyor.Ancak wedd app store giriş yapılmıyor.Sizin özelden attıgınız panasonic yada medion yazılımı yüklediğimde beinconnect gidiyor.wedd ye giriliyor.tarayıcıda beinconnect düzgün çalışmıyor.Ben beinconnectide eklemek istedim.Onun için sordum aslında

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Yok hocam o zaman çok riskli.Ben beinconnect uygulamasının portalda olmasını istedim.Besttürkmenin Puhu tv dosyasının üzerine 2.7.0.0 yüklediğimde bein connect tivibu puhu tv hepsi sorunsuz çalışıyor.Ancak wedd app store giriş yapılmıyor.Sizin özelden attıgınız panasonic yada medion yazılımı yüklediğimde beinconnect gidiyor.wedd ye giriliyor.tarayıcıda beinconnect düzgün çalışmıyor.Ben beinconnectide eklemek istedim.Onun için sordum aslında
Aslinda beinconnect tarayicida mb97 dahil basarili sekilde calisiyor,sizde nicin basarisiz anlamiyorum.Yeni portal konusu icinde paylastigim portal linklerindeki beinconnect olan portali deneyebilirsiniz..

Sorun sizinde deneyimlediginiz gibi aslinda markalarin lisans haklari ile ilgili..Medion mb120 anakartta netflix yok ve yüklenmiyor mesala ama yazilimi vestel yaptiginiz anda calisiyor, fakat bu sefer portaldaki 200 kusur uygulama 10 kusura düsüyor portal eski portal oluyor ..

Deneme yapabileceginiz sey hw ve sw profildeki customer board bilgilerini degistirmek olabilir; panasonic yerine vestel yazmak vs. gibi..Denemedigim icin sonucunu bilmiyorum.

M Çevrimdışı

murican 

Aktif Üye
7 Tem 2018
130
49
Aslinda beinconnect tarayicida mb97 dahil basarili sekilde calisiyor,sizde nicin basarisiz anlamiyorum.Yeni portal konusu icinde paylastigim portal linklerindeki beinconnect olan portali deneyebilirsiniz..

Sorun sizinde deneyimlediginiz gibi aslinda markalarin lisans haklari ile ilgili..Medion mb120 anakartta netflix yok ve yüklenmiyor mesala ama yazilimi vestel yaptiginiz anda calisiyor, fakat bu sefer portaldaki 200 kusur uygulama 10 kusura düsüyor portal eski portal oluyor ..

Deneme yapabileceginiz sey hw ve sw profildeki customer board bilgilerini degistirmek olabilir; panasonic yerine vestel yazmak vs. gibi..Denemedigim icin sonucunu bilmiyorum.
Panasonic çekirdek yazılımını atmıştınız bana hocam.upragete ile başlıyor.Hw ve sw profile besttürkmenin puhutv dosyasında var

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Panasonic çekirdek yazılımını atmıştınız bana hocam.upragete ile başlıyor.Hw ve sw profile besttürkmenin puhutv dosyasında var
Yepyeniportal konusundaki paylastigiim portal linklerinden beinconnectli olani deneyin,starturl veya tarayiciya yazarak kullanmak mümkün,konuyla ilgili akla takilabilecek her türlü soru konu icinde anlatilmistir.

Geri
Üst Alt