Teşekkürler hocam?Yepyeniportal konusundaki paylastigiim portal linklerinden beinconnectli olani deneyin,starturl veya tarayiciya yazarak kullanmak mümkün,konuyla ilgili akla takilabilecek her türlü soru konu icinde anlatilmistir.
Teşekkürler hocam?Yepyeniportal konusundaki paylastigiim portal linklerinden beinconnectli olani deneyin,starturl veya tarayiciya yazarak kullanmak mümkün,konuyla ilgili akla takilabilecek her türlü soru konu icinde anlatilmistir.
Selam, yüklenemezmerhaba hilevel 48UHL950 (mb100) televizyonuma tv+ uygulaması yükleyebilir miyim?
Rica etsem hi level v5 mb130 en güncel yazılımı paylaşabilirmisinizSelam, yüklenemez
İlk sayfada mevcut Picasso olan sizinkiRica etsem hi level v5 mb130 en güncel yazılımı paylaşabilirmisiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Rica etsem hi level v5 mb130 en güncel yazılımı paylaşabilirmisiniz
Tşkİlk sayfada mevcut Picasso olan sizinki
Picasso olanda mb 130s yazıyor benim tv mb 130 aynımı acaba
Yüklenir, sorun yok.Tşk
Picasso olanda mb 130s yazıyor benim tv mb 130 aynımı acaba
Benim tv Mb130 / mb 130s yüklenebilirmi aynımı acaba tşk
Tv nin arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin.Arkadaşlar 40FB5050 Tv mevcut bu tv birden bozuldu ekrana vestel yazısı geliyor ve acılmıyor yazılım güncellemesi ile düzeleceğini buldum araştırmalarım sonucunda hangi yazılımı yüklemem gerektiğini bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz
Yazılım linkte verildi.