Bildiğim kadarıyla yok abiAmazon Prime v4'lerde yok muydu acaba?
Bildiğim kadarıyla yok abiAmazon Prime v4'lerde yok muydu acaba?
Çalışıyorsa ellemeyin eski model anakarta sahip tv olduğu için güncelleme hiç bir + özellik getirmez. Günümüz teknolojisine göre donanım yetersiz.
Bu televizyonun güncel versiyonu hangisi
Çalışıyorsa ellemeyin eski model anakarta sahip tv olduğu için güncelleme hiç bir + özellik getirmez. Günümüz teknolojisine göre donanım yetersiz.
Usb bağlantılı wifi aparat alıp taktım internete girmeye başladı fakat YouTube Netflix gibi sayfaları açmıyor buna faydası olur düşüncesi ile güncellemek istedim bu durumada faydası olmazmı acaba ?Çalışıyorsa ellemeyin eski model anakarta sahip tv olduğu için güncelleme hiç bir + özellik getirmez. Günümüz teknolojisine göre donanım yetersiz.
ne yazıkki faydası olmaz, olmayacaktırUsb bağlantılı wifi aparat alıp taktım internete girmeye başladı fakat YouTube Netflix gibi sayfaları açmıyor buna faydası olur düşüncesi ile güncellemek istedim bu durumada faydası olmazmı acaba ?
Tamam teşekkür ederim sağolunne yazıkki faydası olmaz, olmayacaktır
Yazılım linkvestel satellite 42pf5045 42 led tv
v.0.7.of/0009df/5801.dcf yazılım güncelleme varmı teşekkürler
Tv yi ilk kuruluma dönderin sonra yazılımı yükleyin.mb211 e çekirdek güncelleme %97 de kaldı :S
Ne yazikki böyle bir guncelleme yok, TV bin bir güncel sürümü daha var ama o konuda bir çalışma yapılmamıştı, ve kolay kolay vestekin yapacağını sanmam, en azından o kadar destekliyor deyip sevinmek gerekir. Çoğu okumuyo bileSelamlar.
Özür dileyerek başlıyorum, geniş bir site içi ve dışı aramadan sonra sizlere sorunumu yazmak durumunda kaldım.
1 yıl önce A101 den Toshiba 49" 4K Tv aldım, Tv ve güncellemelerle sorunum yok, gayet güzel çalışıyor. Sorun Harici Hdd lerde. Tv lerin harici 2TB kadar desteğini biliyoruz (MBR). Sorun GPT desteğinin olmaması. 2 TB üstü hdd leri MBR e çevrildiği zaman 2TB kadar göstermesi, geri kalan alanı kullanaım dışı bırakması. Toshiba yazılımlarında henüz bu durumu düzeltecek güncelleme gelmedi veya ben görmedim. Yardımcı olusanız çok sevinirim.
Saygılarla.