Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba bende techwood 55" 4k smart TV var V3.... Mb130 gözükmekte ama ana kart korkusundan deneyemedim.MB130 titanium smart V.3.62.50 yazılımı acaba benim TV için olan mi ? Bu işlerden pek anlamam kaş yapalım derken göz çıkarmak istemedim. Şimdiden teşekkürler
Evet mb130 V3 ile başlıyorsa doğru yoldasınız yüklenebilir

A Çevrimdışı

Aeria

Yeni Üye
24 Mar 2021
2
31
Selamlar güzel günler dilerim. Telefunken hb5500 akıllı tv aldım. Sayenizde v0 shedder m211 şeklinde yazılımımı 0,69 'a çıkardım. Sağolun.
Cihazımda akıllı tv özelliklerine girip login yapabiliyorum. Fakat her açıp kapandığında tüm ayarlarım gidiyor. Bu update yapmadan önce vardı zaten. Şimdiki yazılım sonrasında bu durum ile karşılaşır mıyım? Nasıl çözebilirim? (örneğin youtube login gibi) her seferinde yeniden yazmaktan yoruldum.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
kumandadan menü 4725 yapıp diyagnostik içinden Factory reset ya da televizyon fabrika ayarları diyerek sıfırlayıp tekrardan kurulup yapıp dener misin

N Çevrimdışı

noyan

Yeni Üye
23 May 2020
2
54
Slm Vestel MB120 için şu andaki tv platfonlarınıda kapsayacak şekilde bir yazılım yapamazmısınız Bien cornet,Amozon vs.vs mükemmel bir iş olurdu. saygılarımla

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Slm Vestel MB120 için şu andaki tv platfonlarınıda kapsayacak şekilde bir yazılım yapamazmısınız Bien cornet,Amozon vs.vs mükemmel bir iş olurdu. saygılarımla
Sağ üste arama ekranında portal diye aratırsanız bulabilirsiniz. Ama sonuca ulaşamıyoruz.

E Çevrimdışı

eser1980

Yeni Üye
11 Şub 2021
9
39
mb130 e için mb130s yükleme sıkıntı yaratırmı. ayrıca ilk sayfada mb130 v5 var o olurmu.

S Çevrimdışı

somerandomguy

Yeni Üye
28 Mar 2021
1
38
Herkese merhaba, google translate kullanıyorum, umarım beni anlayabilirsiniz!

Amazon prime video uygulamasına sahip bir ürün yazılımı arıyorum. Var mı bilmiyorum. Aşağıdaki televizyonum var. Lütfen birisi bana yardım edebilir ve kurabileceğim bir şey olup olmadığını söyleyebilir mi?

teşekkür ederim

imagecbce7687a4df5882.png

Hi everyone, I'm using google translate, I hope you can understand me!
I'm looking for a firmware that has the amazon prime video application. I don't know if one exists. I have the following TV. Can someone please help me and tell me if there is something I can install?
Thank you!

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Herkese merhaba, google translate kullanıyorum, umarım beni anlayabilirsiniz!

Amazon prime video uygulamasına sahip bir ürün yazılımı arıyorum. Var mı bilmiyorum. Aşağıdaki televizyonum var. Lütfen birisi bana yardım edebilir ve kurabileceğim bir şey olup olmadığını söyleyebilir mi?

teşekkür ederim

imagecbce7687a4df5882.png

Hi everyone, I'm using google translate, I hope you can understand me!
I'm looking for a firmware that has the amazon prime video application. I don't know if one exists. I have the following TV. Can someone please help me and tell me if there is something I can install?
Thank you!
By_Trol By_Trol bizim v5 geçiş uyarmi toshibaya ? gerçi kumanda uymaz. Vestel var bende Toshiba yok.

yokoono yokoono ne dersin?

Geri
Üst Alt