Anladım hocam, oto D-Smart kurulum frekansı yazılım içinde tanımlanmış demek. Eskiden 10980 V ve 11012 V frekansları kullanılırdı, yazılım da bunlardan kurulum yapmaya çalışıyor. Burada firmaya yakın ve durumu iletebilecek üyeler vardır muhakkak, başka model anakarta sahip cihazlar da benzer sıkıntı yaşayabilir.Servis menüsünde bahsettiğiniz gibi bir ayar yok modlama yaptığım tv lerin hiç birinde de değiştirilebilecek frekans görmedim.
Yazılım link
merhaba. vestel 49 ub 8300 tv. hangi dosyayı indirmem lazım acaba? eski sürüme mi güncele mi girecem?
link de mb110 güncel klasörü içinde toshiba v2,35,36,0 yazılımı uygun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba televizyonum Toshiba resimleri ekliyorum bu televizyonu nasıl güncelleri. Açıklayıcı Bilgi verirseniz. Şimdiden teşekkürler
Hocam kusura bakma bunlardan hangisi birtanesinde toshiba yazıyor senin dediğinde tashiba yazmıyorlink de mb110 güncel klasörü içinde toshiba v2,35,36,0 yazılımı uygun
Önemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
LinkHocam kusura bakma bunlardan hangisi birtanesinde toshiba yazıyor senin dediğinde tashiba yazmıyor
MB110 Toshıba Core Update V.2.35.14.zip bumu yoksa bumu
MB110 JVC V.2.35.36.0 24.07.2019.zip
Yüklersem sorun yaşamam dimi
Maalesef yazılım yok.Selam. Hitachi TV'nin ses senkronizasyonunu kademeli olarak kaybetmesi ve sesin tekrar senkronize olması için tge TV'nin kapatılıp açılmasıyla ilgili sorunlar yaşıyorum. Her şeyi denedim, ancak yazılımı güncelleyemiyorum. TV eski, anakart MB60 ile. Yazılım güncellemesi var mı?
Linkteki yazılımı dener misin.mrb hayırlı günler diliyorum ustalarım benim mb95 full yazılım ihtiyacım var tv gitti ekran ters döndü renk karışıklıgı oluştu sonrasında ekran hiç gelmedi sadece stanby yanıp yanıp söndü açılmadı şu anda acılıyor görüntü yok ses yok acılırken zorluyor ekran gelecek gibi olup gidiyor
yanıp yanıp södü açılmadı şu anda acılıyor görüntü yok ses yok acılırken zorluyor ekran gelecek gibi olup gidiyor
yardım ederseniz sevinirim şimdiden tşk ederim yardımlarınız için
picasso
regal için hangisini kurmalıyım?
üstadlarım öncelikle çok tşk ederim yardım ettiginiz içinLinkteki yazılımı dener misin.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.