mb130 core güncelleme yaptıktan sonra televizyon açılmadı. sadece sinyal ışığı yanıp sönüyor. kurtarma için ne yapmalıyım. şimdiden teşekkürler.
Yurt dışı üretim yinede televizyonun arka kapağındaki barkodun okunabilen resmini ekleyin eklediğiniz resim okunmuyor.mb130 core güncelleme yaptıktan sonra televizyon açılmadı. sadece sinyal ışığı yanıp sönüyor. kurtarma için ne yapmalıyım. şimdiden teşekkürler.
Hangi yazılımı yüklemeye çalıştınız?mb130 core güncelleme yaptıktan sonra televizyon açılmadı. sadece sinyal ışığı yanıp sönüyor. kurtarma için ne yapmalıyım. şimdiden teşekkürler.
yokoonoİyi günler! Tabii ki, yanlışlıkla yanlış bellenimi kopyaladım, bir USB flash sürücüye düşürdüm, MB130 Hıtachı Smartsız Core Update V.3.19.10.0.
Was this picture taken when the TV was working?İyi günler! Tabii ki, yanlışlıkla yanlış bellenimi kopyaladım, bir USB flash sürücüye düşürdüm, MB130 Hıtachı Smartsız Core Update V.3.19.10.0.
Evet, bellenimden önce.Was this picture taken when the TV was working?
Ve şimdi televizyonun nesi var?Evet, bellenimden önce.
Yalnızca kırmızı LED yanıp söner, prize takılıyken OK düğmesine basarsanız daha hızlı yanıp sönmeye başlar. Tabii ki tek bir görüntü yok.Ve şimdi televizyonun nesi var?
VES430QNDL-2D-U11 için bende yok. VES430QNDL-2D-N11 (2 versiyon) için sahibim. İsterseniz, kendi sorumluluğunuzdadır deneyebilirsiniz.Yalnızca kırmızı LED yanıp söner, prize takılıyken OK düğmesine basarsanız daha hızlı yanıp sönmeye başlar. Tabii ki tek bir görüntü yok.
Teşekkürler! Tam bir ürün yazılımı yoksa, bunu deneyeceğim, çok minnettarım!VES430QNDL-2D-U11 için bende yok. VES430QNDL-2D-N11 (2 versiyon) için sahibim. İsterseniz, kendi sorumluluğunuzdadır deneyebilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Veya bu seçeneği deneyin. Televizyonda da durum aynı (3.62.73).Teşekkürler! Tam bir ürün yazılımı yoksa, bunu deneyeceğim, çok minnettarım!
Bu dosyalardan hangisini bir USB flash sürücüye kopyalamalısınız?Veya bu seçeneği deneyin. Televizyonda da durum aynı (3.62.73).
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
All you have received are full software
Bunu ilk kez deneyin:Bu dosyalardan hangisini bir USB flash sürücüye kopyalamalısınız?