Mevcut sürümünüzde sorun yoksa devamF fikoloji, Hocam nasıl bir yol izlemeliyim buna rağmen tekrar o yazılımı atmalı mıyım sizce?
Mevcut sürümünüzde sorun yoksa devamF fikoloji, Hocam nasıl bir yol izlemeliyim buna rağmen tekrar o yazılımı atmalı mıyım sizce?
Tv arka kapağındaki barkod fotosunu OKUNAKLI olarak çekip ,aşağıdaki konudan istek yapınElimde bulunsun Regal Mb130
anlatağınız herşeyi yaptım ama güncelenmiyor nerde hata yapıyorum olabilir flash bellek 8 gb 4 üzeri olmasın dediniz bende 4 ayarladım flası 8 gbda denedim olmadı yardım edermisinizYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Tv hiç çalışmıyor mu? Donuyor diyorsunuz.flash belleğe atım tv takıyorum anlatığınız herşeyi yaptım ama atmıyor mallesef açılınca donuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
anlatağınız herşeyi yaptım ama güncelenmiyor nerde hata yapıyorum olabilir flash bellek 8 gb 4 üzeri olmasın dediniz bende 4 ayarladım flası 8 gbda denedim olmadı yardım edermisiniz
açılıyor kasıyor tekrar kapanıyorTv hiç çalışmıyor mu? Donuyor diyorsunuz.
Donanımsal arıza olabilir servisten destek alın.açılıyor kasıyor tekrar kapanıyor
Yazılım ile alakası olmaz.MERHABA MB82S ANAKARTTA YAYINLARIN COGUNU ALMIYOR BUNUN YAZILIMLA ILGILI BI COZUMU VARMIDIR DENK GELEN ARKADAS VARMI YARDIMLARINIZI RİCA EDERİM KART MB82S 10100101-23303975 -27534693 DIJ
Güncelleme yazılımı linkiHocam resimde gördüğü gibi mb 120 anakarta sahibim vestel televizyon, (v. 1.15.3.0) yazıyor sol tarafta, netflix yok maalesef,bir de youtube da video izlerken reklamdan sonra yükleniyor diyerek kalıyor(ara ara oluyor) , yeniden açmam gerekiyor videoyu, sizce hangi yazılımı atmaliyim tv ye. Şimdiden teşekkür ederim.