Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Elimde bulunsun Regal Mb130
Tv arka kapağındaki barkod fotosunu OKUNAKLI olarak çekip ,aşağıdaki konudan istek yapın :ok

A Çevrimdışı

agitabe47

Yeni Üye
1 Haz 2019
13
25
flash belleğe atım tv takıyorum anlatığınız herşeyi yaptım ama atmıyor mallesef açılınca donuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
anlatağınız herşeyi yaptım ama güncelenmiyor nerde hata yapıyorum olabilir flash bellek 8 gb 4 üzeri olmasın dediniz bende 4 ayarladım flası 8 gbda denedim olmadı yardım edermisiniz

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
flash belleğe atım tv takıyorum anlatığınız herşeyi yaptım ama atmıyor mallesef açılınca donuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

anlatağınız herşeyi yaptım ama güncelenmiyor nerde hata yapıyorum olabilir flash bellek 8 gb 4 üzeri olmasın dediniz bende 4 ayarladım flası 8 gbda denedim olmadı yardım edermisiniz
Tv hiç çalışmıyor mu? Donuyor diyorsunuz.

O Çevrimdışı

onur46

Aktif Üye
7 Şub 2019
134
37
MERHABA MB82S ANAKARTTA YAYINLARIN COGUNU ALMIYOR BUNUN YAZILIMLA ILGILI BI COZUMU VARMIDIR DENK GELEN ARKADAS VARMI YARDIMLARINIZI RİCA EDERİM KART MB82S 10100101-23303975 -27534693 DIJ

C Çevrimdışı

Cyborg51000

Yeni Üye
5 Şub 2021
1
36
Hocam resimde gördüğü gibi mb 120 anakarta sahibim vestel televizyon, (v. 1.15.3.0) yazıyor sol tarafta, netflix yok maalesef,bir de youtube da video izlerken reklamdan sonra yükleniyor diyerek kalıyor(ara ara oluyor) , yeniden açmam gerekiyor videoyu, sizce hangi yazılımı atmaliyim tv ye. Şimdiden teşekkür ederim.
IMG_20210205_213453.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Hocam resimde gördüğü gibi mb 120 anakarta sahibim vestel televizyon, (v. 1.15.3.0) yazıyor sol tarafta, netflix yok maalesef,bir de youtube da video izlerken reklamdan sonra yükleniyor diyerek kalıyor(ara ara oluyor) , yeniden açmam gerekiyor videoyu, sizce hangi yazılımı atmaliyim tv ye. Şimdiden teşekkür ederim.
IMG_20210205_213453.jpg
Güncelleme yazılımı linki
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.

Geri
Üst Alt