Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Merhaba Vestel 3D Smart 42PF 9060 için yotube yazılım var mı?

SN:6979329300351

Bu barkod bilgilerine ait yazılım verildi mi?
Merhaba :
1- 7188027
2- mb82_kurtarma_yazilimi
İki adet zip li dosya yazılımı verdiniz. Bunların ikisini de talimatlara uyarak yüklemeye çalıştım. Farklı usb ile de denedim. Işık hızlı yanıp sönmeye başladı USB yi gördü ama tv de bir gelişme olmadı. hala kırmızı ışıkta kalıyor. Başka bir seçeneğim var mı yoksa ana kart mı değiştirmeliyim. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler...

Merhaba :
1- 7188027
2- mb82_kurtarma_yazilimi
İki adet zip li dosya yazılımı verdiniz. Bunların ikisini de talimatlara uyarak yüklemeye çalıştım. Farklı usb ile de denedim. Işık hızlı yanıp sönmeye başladı USB yi gördü ama tv de bir gelişme olmadı. hala kırmızı ışıkta kalıyor. Başka bir seçeneğim var mı yoksa ana kart mı değiştirmeliyim. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler...
Yapılması gerekenleri yapmışsınız. Anakart değişimi kaçınılmaz olmuş.

Vestel 40FA5050 40" LED TV RENK DÖNGÜSÜNE GİRDİ AÇMA TUŞUNA BASINCA BAZI RENKLER GELİP KAPANIYOR LÜTFEN YARDIM EDİN

kolay gelsin ustam bu tv için son güncel yazılım lazım paylaşırsanız sevinirim teşekkürler şimdiden

vestel-smart.jpg

kolay gelsin ustam bu tv için son güncel yazılım lazım paylaşırsanız sevinirim teşekkürler şimdiden

vestel-smart.jpg
mb95 anakartlı donanımsal olarak gerride kaldı smart özelliği yetersiz

Mb120 cihazım var çöktü yardım edebilecek olacak warmi

Geri
Üst Alt