E
elektroniksura
Yeni Üye
- 16 Ocak 2021
- 15
- 37
Daha güncel yazılım linkte
Yazılım linkMerhabalar,
Aşağıdaki barkod bilgisine sahip Vestel TV Kullanıcısıyım.
TV birden bire açılmamaya başladı. Standby ışığı yanıp sönüyor sonra Vestel Logosu geliyor Kapanıyor tekrar Vestel logosu geliyor kapanıyor sonra standby ışığıda sönüyor.
başka bir işlem yapmıyor her açmaya çalıştığımda yukarıdaki adımları işletiyor. Yardımlarınızı rica ederim.
Teşekkür ederim.Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Rica ederim.Teşekkür ederim.
Şuanda problemimi çözdüm.
Yardımlarınız için çok teşekkürler.
MENU 4725 ile bir resim koyun.Teşekkür ederim.
Şuanda problemimi çözdüm.
Yardımlarınız için çok teşekkürler.
MB110 Anakartların kurtarma yazılımı yok an itibariyle hiç bir zaman olmadı da ayrıca kurtarma yazılımları çalışmayan tv lere yüklenir. Tv çalışıyorsa güncelleme yazılımı sorunu çözebilir.
bu tv ye sahibim gerekli bütün ayarları menüden yaptım ama ekran yansıtma donuyor bana kurtarma dosyası lazım core update yapıldı tv en eski sürümdeyken problem yoktu 17mb110 kurtarama full yazılım lütfen
Teşekkür ederim ustam emeğine sağlıkDaha güncel yazılım linkte
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Rica ederim.Teşekkür ederim ustam emeğine sağlık
Bunlar yüklenemez eski bir model, android box cihazı almanızı tavsiye ederimMerhaba
Benim seg tv bu sekilde sadece youtube kullanabiliyorum puhu tv yada netflix gibi uygulamalar yok yazilim guncellemesi yapmak cözum olur mu yada hangi yazilimi ne sekilde yüklemem gerekir
Hiç bilgim yok bu konuda formunuzdan biraz arastirip azda olsa ogrenmeye calistim yanlis birsey yapmamak adina tekrar soruyorum
Simdiden tesekkurler