seref3' Alıntı:fillbox uygulamasını konturol ettim çalışıyor
Ado' Alıntı:seref3' Alıntı:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.yazılımı yükledim hd kanallarda gayet güzel bir görüntü oluştu bayagı fark var teşekürler
Ben teşekkür ederim. Geri dönüşleri takip ediyor olacağım. Bu arada fillbox uygulamasını da kontrol etmenizi rica ederim. :
PsyPsy' Alıntı:Ado' Alıntı:Ben teşekkür ederim. Geri dönüşleri takip ediyor olacağım. Bu arada fillbox uygulamasını da kontrol etmenizi rica ederim. :
Filbox,puhu Tv,YouTube sorunsuz çalışıyor.Diğerlerini denemedim.Bana 2.45 in görüntü kalitesi daha iyi gibi geldi ama 2.43.2.0 yazılımının arayüzü çok daha iyi.
Belkide göz yanılgısıdır. :sırıtma:
Ayrıca arkadaşlar dilerlerse şu an için 1 aylık filbox mediamarkt bedava kampanyası var,faydalanabilirler;
"1-www.filboxhemen.com.tr adresi açılır.
2- Ücretsiz üyelik oluşturulur , ardından filbox abonesi değilim seçilir.
3- Bilgiler doldurulur ,tek önemli bilgi e-mail (aktivasyon kodu) ve şifreniz .
4-Kampanya kodu bölümüne ” MDMARKT ” yazılır.
5- Kullanıma hazır . Canlı tv kanallarından ilgili kanalları bulabilirsiniz.
6-(Opsiyonel ) ios & android cihazlarda mobil uygulamasını uygulama mağazasından indirebilirsiniz .
Not1: Herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor .
Not2: Kod 1 aylık kullanım içindir , farklı üyelikler ile sürenin uzatılması denenmemiştir .
Not3: aktivasyon kodu için bir bekleme süresi yok. Maillerinizi manuel olarak güncelleyin (eğer mobil kullanıcı iseniz ) ve tekrar kontrol edin otomotik senkronize kapalı olabilir .
Not4: Kullanıcı adı boşluğuna mail adresi yazılacak üye olurken belirttiğiniz isim değil ."
Alıntıdır
A.Bozoğlu' Alıntı:Yazılımı yükleyip mediamarkt kampanyasından 1aylik ücretsiz üyelik alıp denedim, gayet başarılı.
Yazılımda görüntü kalitesindede artış var gibi geldi bana.
Not: Blutv uygulamasıda geri geldi.
Ado' Alıntı:İşin Gerçeği, Ben VESTEL TV lerin görüntü performansını cidden seviyorum. Bu derece ekonomik üretime rağmen bu görüntü performansı karşısında GERÇEK F/P ürün diyebiliriz bu üretimler için. SMART ve SES konusunda eleştirileri kabul ederim elbette. :
Apollon07' Alıntı:Yeni Yazılımla Blu Tv,FilBox tv geldi mediamarkt 1 aylık kampanyasıyla denedim süper, youtube da yeni yazılımla hızlanmış Şuan Bende Hiçbir sıkıntı Yok @Ado Hocama Teşekkürü Bir Borç Biilirim Allah Razı Olsun :
PsyPsy' Alıntı:Ado' Alıntı:İşin Gerçeği, Ben VESTEL TV lerin görüntü performansını cidden seviyorum. Bu derece ekonomik üretime rağmen bu görüntü performansı karşısında GERÇEK F/P ürün diyebiliriz bu üretimler için. SMART ve SES konusunda eleştirileri kabul ederim elbette. :
Ben özellikle dsmart kanal sıralamasının otomatik olmasını çok tuttum.Bu özellikten dolayı aldığım son 4 televizyon vestel üretimi olan tvler oldu.Seg,vestel,hi level,nexon. :
Bu özellik diğer markalarda yok,dsmart modülü olan samsung,lg,philips kullanıcılarına ben çok acıyorum. :sırıtma: