Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
624
Geçenlerde portalda (markette) Digiturkplay uygulaması için çok yakında güncellenecek yazıyordu, sanırım dtplay uygulaması için de filbox tarzı bir güncelleştirme gelecek.

G Çevrimdışı

girdap7

Yeni Üye
7 Eki 2017
11

ben hiçbir değişiklik göremedim. menü olsun görüntü olsun aynı gibi geldi bana. netflix bende yine çıkmadı. 50ub8300 için gözle görülür bir fark yok.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

girdap7' Alıntı:
ben hiçbir değişiklik göremedim. menü olsun görüntü olsun aynı gibi geldi bana. netflix bende yine çıkmadı. 50ub8300 için gözle görülür bir fark yok.

Hiç bir değişiklik olmaması imkansız. Hiç bir şey olmasa dahi filbox gelmiş olması lazım.

K Çevrimdışı

kayhan41

Yeni Üye
25 Eki 2017
6

Ado' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Arkadaşlar Merhaba;

MB120 kullanıcıları için güzel gelişme.

Daha önce sizlere ''vakit bulunca yayınlayacağım'' dediğim MB120 2.43.2.0 sürümü bu mesaja ekliyorum.

Daha sonra konu başlığına birinci mesaja da ekleyeceğim.  :ok:

Gizli içeriği sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir.

Yeni Gelenler Sayfada aramasınlar diye yazılımın olduğu linkten alıntı yaptım.  :ok:
teşekkürler ustam

G Çevrimdışı

girdap7

Yeni Üye
7 Eki 2017
11

Ado' Alıntı:
girdap7' Alıntı:

Hiç bir değişiklik olmaması imkansız. Hiç bir şey olmasa dahi filbox gelmiş olması lazım.

Bende filbox, blutv, puhutv zaten vardi netflix yoktu, yeni yazilimla bisey degismedi. Full yazilim atip bastan yukledim durum yine ayni. 50ub8300 icin 2.36 yazilimindan sonra gelen hicbir yazilimda netflix cikmadi

Y Çevrimdışı

yayla

Yeni Üye
25 Eki 2017
32

Elinize sağlık çok güzel şeyler paylaşıyorsunuz. Güncel yazılımları karşılıksız olarak paylaşmanız büyük bir hizmet...

Geri
Üst Alt