Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Ado' Alıntı:
Arkadaşlar Merhaba;

MB120 kullanıcıları için güzel gelişme.

Daha önce sizlere ''vakit bulunca yayınlayacağım'' dediğim MB120 2.43.2.0 sürümü bu mesaja ekliyorum.

Daha sonra konu başlığına birinci mesaja da ekleyeceğim.  :ok:

View hidden content is available for registered users!

Hemen indirip,deniyorum hocam

digitalfernsehen den bulduğum mb120 turkuaz menülü 2.45 yazılımında da filbox var,dileyen indirebilir

seref3' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Bir önceki sayfaya bakınız.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
 yazılımı yükledim hd kanallarda gayet güzel bir görüntü oluştu bayagı fark var teşekürler

Ben teşekkür ederim. Geri dönüşleri takip ediyor olacağım. Bu arada fillbox uygulamasını da kontrol etmenizi rica ederim.  :ok:

slm ustam,mb120 yeni çekirdek yazılımı mevcutmuş.mümkünse alabilirmiyim?

Ali Kardeşim bu başlık altında yazılımı bulabilirsiniz. Ana sayfaya henüz ekleyemedim, birazdan konuyla ilgileneceğim lakin bir önceki sayfada benim mesajımda yazılım mevcut

Hocam mb120 için olan yeni yazılımı alabilir miyim...Teşekkürler...

Serkan Kardeşim bu başlık altında yazılımı bulabilirsiniz. Ana sayfaya henüz ekleyemedim, birazdan konuyla ilgileneceğim lakin bir önceki (7) sayfada benim mesajımda yazılım mevcut 

Ado' Alıntı:
Arkadaşlar Merhaba;

MB120 kullanıcıları için güzel gelişme.

Daha önce sizlere ''vakit bulunca yayınlayacağım'' dediğim MB120 2.43.2.0 sürümü bu mesaja ekliyorum.

Daha sonra konu başlığına birinci mesaja da ekleyeceğim.  :ok:

Yeni Gelenler Sayfada aramasınlar diye yazılımın olduğu linkten alıntı yaptım.  :ok:

Geri
Üst Alt