Ado' Alıntı:
Azizim ikram ne demek, gerçekten karşılık beklemeden veriyorum tüm bilgileri içiniz rahat olsun.
:
Bu arada sizin versiyonda mevcut yüksek sürüm 3.1.9.2.0 şu an için. Bu nedenle tv üzerindeki daha üst sürüm ise şimdilik deneme yapmamanızı tavsiye ederim.
Tv smart bir tv olmadığı için deneme yapsam iyi olacak. Çünkü zaten hala servis aşamasındayım. Tatmin edici görüntü alabilirsem ona göre hareket edeyim diye düşünüyorum.
İmkan varsa iki çeşit olan full yazılımı rica edip deneyim.
Geçen konuşmuştuk 4k Tv Full HD yayınları olumsuz etkilermi diye. Siz 4k'dan sonra Full HD'ye geçişten kaynaklı olabilir demiştiniz. Mutlaka böyle bir etki var ama ben aynı zamanda 1920×1080 resim 3840×2160 çözünürlükte genişlediği için flulaşma yaratıyor diye düşünüyorum. Televizyonun normal keskinliği bu durumda yeterli kalamıyor.
Yani aslında şuanda 4k kanallar daha yaygunlaşmadığı için 2-3 kanal çok kaliteli izleyeceğiz diye 20-30 kanalı tam çözünürlüğünde izlememek çokta mantıklı değil gibi.
Yani şu anda fiyat bakımından 4k tv almak yerine Full HD smart tv daha olumlu fakat Bu kısımdada devreye Full HD smartların 2 çekirdek olması, 4k'ların 4 çekirdek olması giriyor. 4 çekirdek gerek kanal geçişlerinde gerek smart bölümünde çok fark yaratıyor.
Sonuç olarak Şu kanıya vardım ki, tek başına 4k veya tek başına Full HD smart değilde, 2 çekirdekte tek başına düz Full HD tv alınmalı veya 4 çekirdekte 4k Smart tv alınmalı.