Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

iyi geceler bu versiyonun yazılımını yükseltebilirmiyim yardımcı olabilirmisiniz neyi kullanmam lazım acaba

WhatsApp-Image-2020-03-30-at-01.09.25.jpg

bu versiyonun yazılımını yükseltebilirmiyim
Televizyonunuzun sorunu olmadigi sürece müdahale etmemeniz gereken bir anakarttir, tv nizin smart özelligi, teknik yetersizligi sebebiyle kalmamistir.Güncelleme ile iyilestirilecek bir özellligi yok maalesef.

sanırım milleti artık SMART konusun da uyandıracak ve de bilgilendirecek bir özel başlık açılması gerekiyor!
bu konuyu herkes atlıyor yaw hem üreticiler hem de tüketiciler!
hiç kimse bazı şeyleri sorgulamıyor!

tşkler inşallah olcak gibi

Cihazım vestel smart tv v3. 6.6y sürümü var yazılım yükseltme yapmak istiyorum nasıl yapabilirim youtube ve bazı uygulamalara giriş saglayamıyorum

Cihazım vestel smart tv v3. 6.6y sürümü var yazılım yükseltme yapmak istiyorum nasıl yapabilirim youtube ve bazı uygulamalara giriş saglayamıyorum
Cihazınız donanım olarak düşük kalıyor yazılım çözüm olmaz android box cihazı ile uygulama ları kullanabilirsiniz

Merhaba. 43fb7500 model vestel tv de YouTube kitlenip kalıyor yardımcı olurmusunuz. Mb97 anakart 0.45.23.7 versiyon var sorun ne olabilir?

Geri
Üst Alt