uzeyrdilki
Yeni Üye
- 30 Eyl 2018
- 3
- 37
hilevel 43hl500 17mb82s anakartlı cihaza burdaki yazılımı kurdum ama cihaz siyah ekran oldu kumanda çalışıyor ama görüntü yok.Hem kurtarma yazılımını denedim hem de full olanı ama aynı durum devam ediyor.
ful denermisinhilevel 43hl500 17mb82s anakartlı cihaza burdaki yazılımı kurdum ama cihaz siyah ekran oldu kumanda çalışıyor ama görüntü yok.Hem kurtarma yazılımını denedim hem de full olanı ama aynı durum devam ediyor.
Çok teşekkür ederim hocam. Allah razı olsun. Vallahi sabahtan beri uğraşıyordum. Çok makbule geçtiful denermisin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ful denermisin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
anakart mb82 cihazda bir sorun yoksa yazılım yüklemeyinwalla gökte ararken yewrde buldum allah razı olsun aynı problem bende de vardı çok teşekkür ediyorum
bu yazılım bi üst versiyonu var mı acaba çok makbule geçer
??????????anakart mb82 cihazda bir sorun yoksa yazılım yüklemeyin
Merhabalar;??????????
televizyonlarda arıza yoksa önermem.Merhabalar;
2 adet vestel 22 inç tv var; bunların yazılımlarını güncellemek istiyorum. Hem Çekirdek yazılım; Hemde kendi yazılımı için doğru link paylaşımı yapabilirmisiniz acaba?
Destek için teşekkürler fakat ilk sayfa indirme linkine ulaşamıyorum. Paylaşabilirmisiniz buradantelevizyonlarda arıza yoksa önermem.
illa güncellemek istiyorum derseniz ilk sayfadaki 137 mb82 yazılımı sizin içindir.
ilk sayfadaki metni beğeninDestek için teşekkürler fakat ilk sayfa indirme linkine ulaşamıyorum. Paylaşabilirmisiniz buradan
Tşklerilk sayfadaki metni beğenin