Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

B Çevrimdışı

by yoksul

Yeni Üye
2 Mar 2020
10
44
Hocam onu anladımda pc virüs olarak görüyor hiç bir şekilde ne siteye ne girmeye nede indirmeye müsade etmiyor bir zahmet indirip isim değiştirip o şekilde atarmısınız size zahmet.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam onu anladımda pc virüs olarak görüyor hiç bir şekilde ne siteye ne girmeye nede indirmeye müsade etmiyor bir zahmet indirip isim değiştirip o şekilde atarmısınız size zahmet.
Hocam nihayetinde indirdim şuan deneme için flash attım ve tv taktım inş olur.

Hocam çok teşekkür ederim oldu sanırım uydu bölümü geldi şimdi kurulum aşamasındayım yardımınıza ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

by yoksul

Yeni Üye
2 Mar 2020
10
44

Hocam çok teşekkür ederim oldu sanırım uydu bölümü geldi şimdi kurulum aşamasındayım yardımınıza ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz
Hallettim yinede çok teşekkür ederim...

L Çevrimdışı

litsaw

Yeni Üye
8 May 2019
4
40
Bende ua9300 modlamak istiyorum eski Bi yazılım. Var alimde ama yeni yazilimi var mı nasıl yapıldığını da unuttum

E Çevrimdışı

ersaank

Yeni Üye
26 Mar 2020
2
23
Merhabalar forumunuzu yeni keşfettim elimde MB91R3 kodlu vestelin bir televizyonu var yazılım güncelleştirmek istiyorum hiç bir özelliği kalmadı artık smart ekranının sadece youtube var oda son 1 haftadır açılmıyor vestelin yazılım sitesi çökmüş acaba son güncel yazılım elinizde var mıdır ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

B Çevrimdışı

by yoksul

Yeni Üye
2 Mar 2020
10
44
Hocam internet fonksiyonları
Hdmi
Harici cihaz bağlanma gibi fonksiyonel özellikler çalışmıyor
Bu konuda bir yardımcı olurmusunuz. Teşekkürler...

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhabalar forumunuzu yeni keşfettim elimde MB91R3 kodlu vestelin bir televizyonu var yazılım güncelleştirmek istiyorum hiç bir özelliği kalmadı artık smart ekranının sadece youtube var oda son 1 haftadır açılmıyor vestelin yazılım sitesi çökmüş acaba son güncel yazılım elinizde var mıdır ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)
selam,
yazılım tavsiye etmiyoruz. andeoid box öneririz

D Çevrimdışı

db8989

Yeni Üye
16 Mar 2020
1
35
20200310_184425.jpg

merhaba F fikoloji ,

verdiğiniz yazılımlarla hdcp koruması sorunu çözemiyorum.
resimdeki seri no'lu cihazım için uygun yazılım varsa bilgi verir misiniz?

Geri
Üst Alt