TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
B
by yoksul, ful yazılımı
Hocam onu anladımda pc virüs olarak görüyor hiç bir şekilde ne siteye ne girmeye nede indirmeye müsade etmiyor bir zahmet indirip isim değiştirip o şekilde atarmısınız size zahmet.B by yoksul, ful yazılımı
Hocam nihayetinde indirdim şuan deneme için flash attım ve tv taktım inş olur.Hocam onu anladımda pc virüs olarak görüyor hiç bir şekilde ne siteye ne girmeye nede indirmeye müsade etmiyor bir zahmet indirip isim değiştirip o şekilde atarmısınız size zahmet.
Hocam çok teşekkür ederim oldu sanırım uydu bölümü geldi şimdi kurulum aşamasındayım yardımınıza ihtiyacım var yardımcı olurmusunuzHocam onu anladımda pc virüs olarak görüyor hiç bir şekilde ne siteye ne girmeye nede indirmeye müsade etmiyor bir zahmet indirip isim değiştirip o şekilde atarmısınız size zahmet.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam nihayetinde indirdim şuan deneme için flash attım ve tv taktım inş olur.
Hallettim yinede çok teşekkür ederim...Hocam onu anladımda pc virüs olarak görüyor hiç bir şekilde ne siteye ne girmeye nede indirmeye müsade etmiyor bir zahmet indirip isim değiştirip o şekilde atarmısınız size zahmet.
Hocam nihayetinde indirdim şuan deneme için flash attım ve tv taktım inş olur.
Hocam çok teşekkür ederim oldu sanırım uydu bölümü geldi şimdi kurulum aşamasındayım yardımınıza ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz
selam,Merhabalar forumunuzu yeni keşfettim elimde MB91R3 kodlu vestelin bir televizyonu var yazılım güncelleştirmek istiyorum hiç bir özelliği kalmadı artık smart ekranının sadece youtube var oda son 1 haftadır açılmıyor vestelin yazılım sitesi çökmüş acaba son güncel yazılım elinizde var mıdır ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
mb140 ana kart vestelin en alt ana kartı diyebiliriz, internet yoktur. smart özelliği yoktur.Hocam internet fonksiyonları yok normal mi yoksa bu tv de böyle özellik yokmu?
D Daidalos
merhaba F fikoloji ,
verdiğiniz yazılımlarla hdcp koruması sorunu çözemiyorum.
resimdeki seri no'lu cihazım için uygun yazılım varsa bilgi verir misiniz?
Hdcp protokolü tv den nasıl kapatılır bilmiyorum fakat kapatılacağını da sanmıyorum bugün çoğu dijital platform ( digiturk, dsmart, ps, xbox vs.) bu protokolü kullanıyorlar kapalı olması demek sinyal alınmayacağı anlamına gelir. D db8989 siz tam olarak ne yapmak istiyorsunuz?