İlk sayfada bütün bilgiler mevcutturSlm ustam benım anakart mb97 guncellenme tahri 2007 hangı yazılımı kullanmam lazım indirme link atarsan sevinirim
İlk sayfada bütün bilgiler mevcutturSlm ustam benım anakart mb97 guncellenme tahri 2007 hangı yazılımı kullanmam lazım indirme link atarsan sevinirim
Mb91 ana kart mecvut , ilk sayfada mb9× için bilgi geçtik, yazılım tavsiye etmiyoruz. Üzgünüm
Yani bu cihaza güncelleme atamayacakmıyız? Eski sürümdemi kalacak sürekli?Mb91 ana kart mecvut , ilk sayfada mb9× için bilgi geçtik, yazılım tavsiye etmiyoruz. Üzgünüm
Evet,maalesef,bendeki tvden biride bu kartlı tv ,ama senin tv benim tvyi döver sanırım senin tv 55PF9090 (dikkat bu tv gerçek 100Herzdir )Yani bu cihaza güncelleme atamayacakmıyız? Eski sürümdemi kalacak sürekli?
Kartın neydi acaba ?Sayın yöneticilerim lütfen yardım
bana regal 55R7540UA nın bir önceki yazılımına dönüşüp dönülmeyeceğini söyler misiniz.
En son güncellemeyi beğenmedim.
Kanalları bulamıyorum.
Mevcut listeyi yükle diyorum. Yüklenmiyor.
Kanalların görüntüsü sorunluydu düzeldi tekrardan core yazılım yükleyince.
Tel sorunum kanallar oldu.
Her yere yazdım bugün yarım eden yok. ???
Mb230 hocam.Evet,maalesef,bendeki tvden biride bu kartlı tv ,ama senin tv benim tvyi döver sanırım senin tv 55PF9090 (dikkat bu tv gerçek 100Herzdir )
Kartın neydi acaba ?
Yazılımı nereden indirdin,link verirsen bakayım,gerçi yazılım vermiyorum ama en azından görmüş olurum,bu arada tvnin arkasndaki barkod fotosunu okunaklı çekip aşağıdaki linkte yayınlamalısın ,başka türlü full yazılım yardımı alamazsınMb230 hocam.