Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

C Çevrimdışı

Ceyhun özen

Yeni Üye
3 Kas 2019
10
35
F fikoloji Adem Helvacı Adem Helvacı
Merhaba,
Vestel'in vermediği desteği sizlerden alıyoruz. Teşekkür ederim.
Ekte özellikleri bulunan 43UD serisi TV'me daha önce yazılım yüklemiştim ama wifi gitti. Forumlar konusunda çok amatörüm kayboldum konularda. Benim sürüm eski mi yeni mi hangisi iyice karıştırdım hocam. Rica etsem güncel ve stabil bir sürüm önerir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.

20200113_215120.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
F fikoloji Adem Helvacı Adem Helvacı
Merhaba,
Vestel'in vermediği desteği sizlerden alıyoruz. Teşekkür ederim.
Ekte özellikleri bulunan 43UD serisi TV'me daha önce yazılım yüklemiştim ama wifi gitti. Forumlar konusunda çok amatörüm kayboldum konularda. Benim sürüm eski mi yeni mi hangisi iyice karıştırdım hocam. Rica etsem güncel ve stabil bir sürüm önerir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.

20200113_215120.jpg
Merhabalar; Hoşgeldiniz aramıza.

Aşağıda MB120 yazılımların olduğu linki paylaşıyorum.

Her yazılımda tvler değişik tepkiler verir ve kişiden kişiye de bu özelliklerin beğeni durumu değişir.

Size tavsiyem, 2.45.12 sürümü yükleyerek kontrol etmeniz yöndedir.

C Çevrimdışı

Ceyhun özen

Yeni Üye
3 Kas 2019
10
35
Merhabalar; Hoşgeldiniz aramıza.

Aşağıda MB120 yazılımların olduğu linki paylaşıyorum.

Her yazılımda tvler değişik tepkiler verir ve kişiden kişiye de bu özelliklerin beğeni durumu değişir.

Size tavsiyem, 2.45.12 sürümü yükleyerek kontrol etmeniz yöndedir.

Cevabınız için teşekkürler hocam. Deniyorum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Adem Helvacı
Hocam MENU 1505 yaparak yükledim. Sonuç başarılı. Wifi bağlandı ve tuner çıkışı aşırı yüklendi hatası kayboldu. Yazılım kararlı ve stabil. Zorlu'nun yerinde olsam bütün Vestel Tekniğin başına sizi geçirirdim.
Teşekkürler.
Güzel günlerde kullanmanızı dilerim.

Zorlu, Vatandaşın hak ettiği hizmeti versin başka bir şey istemeyiz.

Yine de buradan tüm yazılım ekibine selam olsun, emekleri ve mücadelelerini görmezden gelemeyiz.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Abi nasılsın?

BT destekli profile dosyasını yükledim, ses menüsünde ve başka bir noktada sistemde ek bir özellik göremedim.

Yarın şirketteki tv de yine deneyeceğim.

İlgin için teşekkür ediyorum.
Teşekkür ederim adem,muhtemelen wpden atmışındır, diğer telde wp olmadığından bakamadım henüz ama bugün arayacaktım seni ,arabanın mtv sini bankadan ödeyemeyince Gaziemiri dolaştık durduk hanımla:haha1 (hem benim sinirim geçsin diye,hemde işte biliyorsun,sana söylediğim nedenden )
Yazılımı yoksa çıkmaz ses menüsünde ,mesela bendeki menüde "Audio link" olarak var ama işlem yapmıyor :ok

A Çevrimdışı

adammmm

Yeni Üye
13 Ocak 2020
13
44
After I've installed V5 for Vester B130 my Smart TV Saba (Vestel) is blinking with no stop, I can't use my TV anymore. It's a SABA SB43UHD9000S // SN : 8028149800328. Any Help is appreciated.

Geri
Üst Alt