Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
iyi günler kolay gelsin arkadaşlar. sorun yaşadığımdan dolayı burdan siz tecrübeli arkadaşlara danışmak istedim. benim tv vestel 48ua9300 bazı mkv uzantılı filmleri açmıyor sürekli bu hatayı yaşıyorum, geçenlerde okulda başka bir vestel (modelini bilmiyorum ) tv ye takıp filmleri denediğimde oynattığını gördüm. hemen onun sistem ayarlarına girip baktığımda shredder v.3.11.9.0 mb211 olduğunu benim tv nin ise raphael v2.45.27.0 mb120 olduğunu farkettim. ŞİMDİ SORUM ŞU: BU DİĞER TV NİN SHREDDER SÜRÜMÜNÜ BULUP İNDİRSEM VE BENİM TV YE YÜKLESEM HER HANGİ BİR SORUN ÇIKAR MI VE DEVAMINDA MKV UZANTILI O OYNATAMADIĞI VİDYOLARI BU YENİ SÜRÜMLE OYNATIR MI? şimdiden dikkate alıp cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
selam,
diğer tv mb211 bu kart sizinkinden sonra üretilmiştir. Sizinkisi ise mb120 ana kart, sizin güncel sürümünüz: https://tavsiyeforumu.com/konu/mb120-yeni-yazilim.3011/

ama şunu hatırlatayım, cihazda yazılım sonrası dosya uzantısı eklenmez.Sizinki eski bu yeni olarak düşünme mb230 vestelin son çıkan kartıdır ama bazı formatların patenti alınırken bazılarınkini almıyorlar. Kullanım kitapçığında hangi formatlar yazıyorsa onları destekleyebilir.

Y Çevrimdışı

ycmbnm

Yeni Üye
2 Ara 2018
6
36
selam,
diğer tv mb211 bu kart sizinkinden sonra üretilmiştir. Sizinkisi ise mb120 ana kart, sizin güncel sürümünüz: https://tavsiyeforumu.com/konu/mb120-yeni-yazilim.3011/

ama şunu hatırlatayım, cihazda yazılım sonrası dosya uzantısı eklenmez.Sizinki eski bu yeni olarak düşünme mb230 vestelin son çıkan kartıdır ama bazı formatların patenti alınırken bazılarınkini almıyorlar. Kullanım kitapçığında hangi formatlar yazıyorsa onları destekleyebilir.
tşkr ederim cvp için de sorun şu ki her mkv formatında olmuyor bu hata bazılarını oynatıyor bazılarında BU VİDEO FORMATI DESTEKLENMİYOR şeklinde uyarı veriyor. tüm MKV uzantılarda sorun olsa oynatmasa anlarım ama neden bazılarında bu sorun çıkıyor.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
tşkr ederim cvp için de sorun şu ki her mkv formatında olmuyor bu hata bazılarını oynatıyor bazılarında BU VİDEO FORMATI DESTEKLENMİYOR şeklinde uyarı veriyor. tüm MKV uzantılarda sorun olsa oynatmasa anlarım ama neden bazılarında bu sorun çıkıyor.
bunların kodekleri, bit değerleri farklı bu nedenle bazıları oynatıp bazıları oynatmıyor

M Çevrimdışı

Mehmet2002km

Yeni Üye
15 Ocak 2020
3
21
Merhaba ben tv mi güncellemek istiyorumda mb211 yazılımlarda hepsi tek dosya ve versiyon değişmiyor bana link atabilirmisiniz rica etsem anakart mb211 v0.43
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba ben tv mi güncellemek istiyorumda mb211 yazılımlarda hepsi tek dosya ve versiyon değişmiyor bana link atabilirmisiniz rica etsem anakart mb211 v0.43
Carbon tema

M Çevrimdışı

Mert.gvrk

Yeni Üye
15 Ocak 2020
1
31
Hocam selamlar. Toshiba marka mb130v5 anakartlı smart televizyonum var. Yazılım güncelle dediğimde yeni yazılım yok diyor. Full yazılım için link atabilirmisiniz ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
bu yazılım tv yi güzel göstermiyor başka bir yazılım varmı
Güzel göstermiyor derken :alala
Tv çalışmasında sıkıntı yaratmadıysa,uydu alıcısı çalışıyorsa ,farklı yazılıma yönelmeni istemem doğrusu,çünkü tvnin kartı MB95 ,ve en riskli karttır bu kart sevgili veli1990 :ok
Kanal açıkken bir foto çekip yükle bakalım,merak ettim şimdi :)

Geri
Üst Alt