selam,iyi günler kolay gelsin arkadaşlar. sorun yaşadığımdan dolayı burdan siz tecrübeli arkadaşlara danışmak istedim. benim tv vestel 48ua9300 bazı mkv uzantılı filmleri açmıyor sürekli bu hatayı yaşıyorum, geçenlerde okulda başka bir vestel (modelini bilmiyorum ) tv ye takıp filmleri denediğimde oynattığını gördüm. hemen onun sistem ayarlarına girip baktığımda shredder v.3.11.9.0 mb211 olduğunu benim tv nin ise raphael v2.45.27.0 mb120 olduğunu farkettim. ŞİMDİ SORUM ŞU: BU DİĞER TV NİN SHREDDER SÜRÜMÜNÜ BULUP İNDİRSEM VE BENİM TV YE YÜKLESEM HER HANGİ BİR SORUN ÇIKAR MI VE DEVAMINDA MKV UZANTILI O OYNATAMADIĞI VİDYOLARI BU YENİ SÜRÜMLE OYNATIR MI? şimdiden dikkate alıp cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
diğer tv mb211 bu kart sizinkinden sonra üretilmiştir. Sizinkisi ise mb120 ana kart, sizin güncel sürümünüz: https://tavsiyeforumu.com/konu/mb120-yeni-yazilim.3011/
ama şunu hatırlatayım, cihazda yazılım sonrası dosya uzantısı eklenmez.Sizinki eski bu yeni olarak düşünme mb230 vestelin son çıkan kartıdır ama bazı formatların patenti alınırken bazılarınkini almıyorlar. Kullanım kitapçığında hangi formatlar yazıyorsa onları destekleyebilir.